Een Land Rover Defender, maar dan als multitool

De Land Rover Defender is zonder twijfel één van de meest iconische auto’s die op onze aardbodem rondrijden. Er schuilen echter wel nadelen aan deze Jeep. Ten eerste is de Defender verre van goed voor het milieu. Ten tweede, de auto is met pensioen gegaan. Dit betekent echter nog niet dat je de auto uit jouw bestaan moet verbannen. Deze multitool zorgt ervoor dat je altijd een stukje Defender bij je draagt. Zelfs als je een schroef van je elektrische auto aandraait.

Land Rover Defender, maar dan als multitool

De multitool is in de vorm van een Defender en krijg je de beschikking over 11 handige tools in één accessoire. Dat is natuurlijk het doel van een multitool ?. Omdat het zo’n compact exemplaar is kun je ‘m altijd en overal mee naar toe nemen. De tools die je tot je beschikking krijgt zijn onder andere een flesopener, om een koud flesje frisdrank na een lange werkdag mee te openen.

Verder kun je meten hoeveel profiel er nog op je banden aanwezig is en heb je verschillende moersleutels (m5 tot en met m10) tot je beschikking. Denk tot slot ook aan een simpele schroevendraaier die altijd van pas komt. Een suède zakje zorgt ervoor dat zowel de multitool als jouw kleding worden beschermd.

multitool
multitool
multitool

Voor zo’n 15 euro koop je het handige stuk gereedschap hier. Mis je een aantal tools? De Leatherman Tread Black is een stuk duurder, maar ook de moeite waard om te checken.

Reageer op artikel:
Een Land Rover Defender, maar dan als multitool
Sluiten