Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Pop-Culture 20 jul 2019
Leestijd: 2 minuten

Must see voor Game of Thrones-fans! Netflix toont eerste The Witcher trailer

Netflix heeft dit jaar nog een aantal topseries voor ons in petto. Bovenaan dat lijstje staat voor veel binge-fanaten The Witcher. Zeker liefhebbers van duistere fantasy zoals Game of Thrones kunnen niet wachten om deze veelbelovende Netflix Original te gaan aanschouwen. Tot nu toe was ons enthousiasme gebaseerd op een aantal afbeeldingen, maar afgelopen nacht was daar dan eindelijk de eerste trailer met Henry Cavill in de hoofdrol.

De twee minuten durende trailer werd naar buiten gebracht tijdens San Diego Comic-Con. Het walhalla voor liefhebbers van stripboeken, games, series en films. Kortom, de perfect plek om de eerste bewegende beelden van The Witcher te tonen. In de trailer zien we Henry Cavill als Geralt of Rivia het opnemen tegen kwaadwillenden en duistere beesten. Als je genoten hebt van Game of Thrones, dan moet je The Witcher direct op je Netflix watchlist zetten.

Henry Cavill als Geralt of Rivia

De meesten zullen The Witcher kennen van de populaire game-serie gemaakt door CD Projekt Red. Toch is deze Netflix Original serie niet gebaseerd op de games, maar op de de achterliggende boekenserie. Deze fantasy verhalen werden geschreven door Andrzej Sapkowski en tussen 1993 en 1999 verschenen er uiteindelijk zeven boeken. In 2014, na het succes van de eerste twee games, verscheen de eerste vertaling. Sinds 2017 zijn alle boeken in het Nederlands verkrijgbaar.

Releasedatum The Witcher op Netflix

Dit epische verhaal over heksen, politiek en duistere beesten bestaat dus al een tijdje, maar was tot nu toe weggelegd voor boekenlezers en gamers. Gelukkig komt daar nu dankzij Netflix verandering in. Helaas moeten we nog wel even geduld hebben, want de officiële releasedatum is nog niet bekend. Het enige dat we we weten is dat The Witcher seizoen 1 nog dit jaar op Netflix gaat verschijnen. Nog even geduld dus.

Benieuwd wat er deze week nieuw is verschenen op Netflix? Klik dan hier voor onze wekelijkse update.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Must see voor Game of Thrones-fans! Netflix toont eerste The Witcher trailer
Sluiten