Jelle van Es
Jelle van Es Games 13 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Bethesda onthult Content Calendar voor meer Rage 2 content

Deze week verschijnt met Rage 2 één van de grotere games van deze lente. De game is een tijd in ontwikkeling geweest en biedt een mix tussen het verkennen van een open wereld en er flink op los schieten. Wij zijn inmiddels met de game aan de slag en hopen de review van de game snel te brengen. Mocht je straks de game in huis hebben en zo door het verhaal heen knallen: geen nood. De ontwikkelaar heeft heel wat plannen om na de release Rage 2 te ondersteunen van vele updates. Dit hebben zij in hun zogenaamde roadmap bekend gemaakt.

Veel plannen voor Rage 2

Een deel van de content is gratis, maar er zijn ook plannen voor een tweetal DLC-uitbreidingen waarvoor je moet betalen. Mocht je in het kort willen zien wat de plannen zijn, dan is de onderstaande afbeelding handig om een blik op te werpen.

Rage 2

Na de release zijn er gelijk verschillende community challenges. Spelers wereldwijd dragen bij aan het behalen van zo’n uitdaging en wanneer het lukt, verdien je een gratis skin. Daarvoor moet je wel online zijn en ingeschreven zijn op een Bethesda.net account. De challenges lopen wekelijks en via de in-game Message of the Day word je op de hoogte gehouden wat je te wachten staat.

Verder staat er na een maand de Day 30-update gepland, die wat gratis nieuwe content moet gaan brengen. Ook kun je je opmaken voor een aantal World Challenges, wat je een goede uitdaging moet gaan geven. De eerste grote uitbreiding komt in augustus met de Rise of the Ghosts-uitbreiding, maar dat is wel de betaalde DLC die we eerder noemde. Vervolgens komt er in de herfst de tweede grote update.

Rage 2 verschijnt op 14 mei en is dan beschikbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Bethesda onthult Content Calendar voor meer Rage 2 content
Sluiten