Daniel Koster
Daniel Koster Culture 13 mrt 2017

Napflix laat je in slaap vallen door enorm saaie video’s aan te bieden

Eindelijk een goede slaapdienst voor alle beeldscherm-junkies! Napflix zorgt er namelijk voor dat je niet de hele nacht onrustig slaapt, maar juist gemakkelijk in slaap valt.

Wij denken dat je wel door hebt wat Napflix inhoudt. Het is de Netflix voor saaie content. De streamingdienst om je in slaap te laten vallen. De content waardoor jouw ogen spontaan beginnen te jeuken en waardoor gaapsalvo’s ontstaan.

In slaap vallen met Napflix

Het doel van de dienst is niet om je kapot te vervelen, maar om je slaapverwekkend te laten vervelen. Wat voor content er dan wordt aangeboden? Wat dacht je van de finale van het wereldkampioenschap schaken uit 2013, een truck-simulator-rit of een curling-wedstrijd? Enkel bij de gedachte daaraan worden we al slaperig.

Het mooie aan de website is dat-ie ook echt op Netflix lijkt. Je kunt door verschillende genres scrollen en zo de perfecte oersaaie content voor jou vinden. Want ja, wat jij saai vindt, vindt een ander weer cool. Op die manier is er voor ieder wat ‘wils’.

Tot slot is er nog een belangrijk voordeel van Napflix ten overstaande van Netflix. De dienst is namelijk gratis te gebruiken. Je vindt Napflix hier. Verder spreekt alles voor zich. We raden je wel aan F.lux te gebruiken. Onderzoek wijst uit dat het checken van je schermen in bed slecht voor je nachtrust is. En F.lux steekt daar een stokje voor. Weltrusten!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Napflix laat je in slaap vallen door enorm saaie video’s aan te bieden
Sluiten