Netflix onthult releasedatum en eerste trailer Narcos: Mexico

Toen de serie Narcos een paar jaar geleden verscheen, werd het binnen de kortste keren de favoriete serie van menigeen en vol spanning werd de opkomst en ondergang van Pablo Escobar en zijn beruchte drugshandel gevolgd. Het was even onzeker of de dramaserie na seizoen 3 nog verder zou gaan na het overlijden van de locatie scout Carlos Muñoz Portal. Dit bleek uiteindelijk toch het geval te zijn en inmiddels heeft Netflix de lanceringsdatum bekend gemaakt en een eerste trailer online gegooid.

Terug naar Mexico

We hebben niet zozeer te maken met een seizoen 4 van het verhaal, maar in plaats daarvan lijkt Netflix de reset knop te hebben ingedrukt. We gaan voor het nieuwe verhaal terug naar het begin van de jaren tachtig en krijgen een nieuwe setting. Het aankomende seizoen speelt zich namelijk af in Mexico en de show gaat dan ook verder onder de naam Narcos: Mexico. Afgaande van de trailer wordt het weer een dodelijk kat en muisspelletje met kartels en politieagenten en aan beide kanten morele tegenstrijdigheden.

Narcos: Mexico

Narcos en het Guadalajara kartel

De grote man in Mexico in die tijd was Félix Gallardo, gespeeld door Michael Pena, en we volgen de opkomst van het beruchte Guadalajara kartel. Een andere hoofdrol is weggelegd voor Diego Luna, welke je waarschijnlijk ook kent als Cassian Andor uit Rogue One: A Star Wars Story. We moeten nog wel heel even wachten totdat het zover is, maar in de tussentijd worden we zoet gehouden met de allereerste trailer. En dat smaakt zeker naar meer.

Vanaf 16 november

Vanaf 16 november is het zover en kunnen we beginnen aan een nieuw avontuur vol spanning, sensatie, list en bedrog. Escobar is vervangen door Gallardo, maar het belooft een even spannend, zo niet spannender verhaal te worden. Een fun fact over Escobar is overigens dat zijn broer een eigen cryptocurrency heeft gelanceerd: Diet Bitcoin. Deze zou volgens broerlief, Roberto Escobar, de allerbeste cryptocurrency ooit zijn en ironisch genoeg zouden andere cryptocurrencies juist corrupt zijn.

Netflix-Nederland

Reageer op artikel:
Netflix onthult releasedatum en eerste trailer Narcos: Mexico
Sluiten