Ontbytes: trailer Narcos seizoen 3 ?, Tesla 3 annuleringen stromen binnen en meer

Niets lekkerder dan de ochtend beginnen met een paar stevige ontbytes. Hierbij de dagelijkse update van het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws over innovatie, waarmee je straks kunt pronken bij de waterkoeler. Met vandaag onder andere seizoen 3 van Narcos.

Tesla 3 bestelling geannuleerd door tienduizenden mensen

Gisteren liet Elon Musk in een bijeenkomst over de kwartaalcijfers weten dat ongeveer 63.000 mensen de bestelling van hun Tesla 3 hebben geannuleerd. Daarmee ging het aantal bestellingen van ongeveer 518.000 auto’s naar 455.000 auto’s.

Musk zegt dat dit waarschijnlijk nog maar het begin is maar zegt hier niet iets aan te willen doen. Sinds vorige week vrijdag zijn er namelijk ook ongeveer 1800 Tesla 3’s per dag besteld. Mensen die een aanbetaling hebben gedaan voor de auto krijgen hun auto waarschijnlijk pas in december 2018.

Facebook test Stories op desktop

Facebook Stories, een van Facebook’s vernieuwingen die is ge├»nspireerd op Snapchat, wordt toegevoegd aan de desktopsite. Dat is bevestigd door een woordvoerder van Facebook tegenover TechCrunch.

Op dit moment wordt de functie nog getest maar volgens de woordvoerder wordt de functie snel voor meer mensen beschikbaar gesteld. Adverteerders maken veel gebruik van de Storie-functie op Instagram, een dochteronderneming van Facebook. Wellicht wil Facebook hier ook zijn graantje van mee pikken.

Onderzoekers werken aan algoritme dat tips geeft voor de perfecte selfie

Onderzoekers zijn bezig een algoritme te maken dat tips geeft bij het maken van selfies. Het algoritme kan vertellen hoe de camera bewogen moet worden aan de hand van het licht en de positie en grootte van iemands hoofd.

De onderzoekers van de University of Waterloo in Canada lieten voor de ontwikkeling van het algoritme duizenden mensen selfies een cijfer geven. Deze data gebruikten ze om het algoritme te helpen bepalen wat de perfecte selfie is. De onderzoekers gaan nog verder met het verbeteren van het algoritme en willen kijken wat er verder mogelijk is. Mogelijk kunnen zaken zoals haarstijl en kleding ook worden toegevoegd.

Snackbyte: trailer Narcos seizoen 3

De razend populaire serie Narcos is terug! Vanaf 1 september is seizoen 3 van de serie te zien op Netflix. Nog iets minder dan een maandje geduld hebben. Voor nu hebben we wel de trailer voor je.

Reageer op artikel:
Ontbytes: trailer Narcos seizoen 3 ?, Tesla 3 annuleringen stromen binnen en meer
Sluiten