Nationale Bioscoopbon vanaf nu weer geldig bij Pathé

Vrijwel iedere filmliefhebber is wel bekend met de Nationale Bioscoopbon, een cadeaukaart die geldig was als bioscoopticket. Ze waren echter niet geldig bij de bioscopen van Pathé, maar daar komt binnenkort gelukkig verandering in.

De Nationale Bioscoopbon is al jaren een begrip in Nederland. Het is namelijk de ideale manier om een film te geven – of te krijgen. Al veranderde dat wel een beetje toen Pathé in 2015 besloot om de bon niet meer te accepteren. Als alternatief kwam BioscoopCadeau, een soortgelijke bon.

Alhoewel dit misschien als een prima alternatief klonk was het in de praktijk niet altijd even handig. Want stel je voor, je kreeg een Nationale Bioscoopbon voor je verjaardag terwijl er bij jou in de buurt alleen een Pathé bioscoop zat. Dat zou betekend hebben dat je naar een andere stad moest om je bon in te leveren, waardoor je ondanks je gratis bioscoopticket alsnog extra kosten zou maken.

Gelukkig is dit probleem nu verleden tijd. De bioscoopketen gaat namelijk stoppen met BioscoopCadeau en zal vanaf vandaag de Nationale Bioscopbon weer gaan verkopen – en accepteren. Waardoor jij dus ook bij Pathé terecht kunt om gratis een film te kunnen bekijken.

Je kunt je Nationale Bioscopbon echter ook nog steeds inleveren bij Kinepolis, VUE en nog ruim 100 andere bioscopen.

Reageer op artikel:
Nationale Bioscoopbon vanaf nu weer geldig bij Pathé
Sluiten