Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 29 jul 2020

Speel als The Naturalist in Red Dead Online

In Red Dead Online werden een tijdje geleden de verschillende rollen geïntroduceerd die je kunt aannemen. Mocht je een liefhebber zijn van het jagen en het ontdekken van de natuur, dan is er nu de rol van The Naturalist.

Sinds gisteren is de Red Dead Online-update beschikbaar, waardoor je als de Naturalist aan de slag kunt gaan. Vanuit die rol spoor je dieren op, kijk je naar het gedrag van de verschillende beesten en ga je er uiteindelijk ook op jagen.

Los als de Naturalist in Red Dead Online

Met de nieuwe update van Red Dead Online beleef je ook een nieuw verhaal, waarin je kennismaakt met nieuwe personages. Zo krijg je te maken met Harriet Daveport die vooral wilt dat je op onderzoek gaat naar de verschillende dieren in hun natuurlijke omgeving. En aan de andere kant heb je Gus Macmillan, die er juist op uit is dat jij gaat jagen. De onderstaande video geeft je een goed beeld van wat je straks kunt verwachten van de nieuwe avonturen.

Met de rol van de Naturalist krijg je te maken met een nieuw legendarisch beest die je samen met de andere spelers moet beschermen van jagers. Ook krijg je een opdracht waarbij je binnen een bepaalde tijd een X-aantal beesten moet verdoven en zo te vangen. Verder zijn er zeven nieuwe legendarische beesten die je tegen gaat komen. Dus als jij vooral van jagen houdt, dan is dit de perfecte rol voor jou.

Andere toevoegingen

Tevens heb je de optie om een speciaal Wilderness Camp vrij te spelen vanuit je rol. In dit kamp dat je opzet kun je met drie andere vrienden bij elkaar komen om te koken, voorwerpen te maken en tijdelijk te rusten. De update brengt vijf nieuwe Dynamic Events, nieuwe dagelijkse uitdagingen, een nieuwe set van Weekly Collections. Voor wie het wil, is er een derde Outlaw Pass. Deze komt met 40 Gold Bars en geeft je toegang tot speciale outfits, wapen verbeteringen, camp upgrades en meer. Ook zijn er tachtig ranks die je kunt doorlopen tot en met 19 oktober.

Tot slot hebben we hieronder een lading aan screenshots van Red Dead Online. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Dieren (Afbeelding: Rockstar Games)
Rusten (Afbeelding: Rockstar Games)
EEn wapen (Afbeelding: Rockstar Games)
Leuk outfit (Afbeelding: Rockstar Games)
Kampvuur (Afbeelding: Rockstar Games)
Red Dead Online
Jagen of beschermen? (Afbeelding: Rockstar Games)
Volg de sporen (Afbeelding: Rockstar Games)
Ziet er goed uit (Afbeelding: Rockstar Games)
Reageer op artikel:
Speel als The Naturalist in Red Dead Online
Sluiten