Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 23 april 2020

Beleef vanaf vandaag Natuurdag in Animal Crossing: New Horizons

Vandaag is er in Animal Crossing: New Horizons een update uitgerold, die we eerder hadden aangekondigd. Als gevolg van die update kun je vanaf vandaag het Natuurdag-evenement beleven.

Het Natuurdag-evenement loopt vanaf vandaag (23 april) en duurt tot en met 4 mei. Dat is dus een week of twee, wat ongeveer zo lang is als dat het vorige evenement rondom pasen. Het is alleen wel te hopen dat dit evenement in Animal Crossing: New Horizons boeiender is.

Natuurdag in Animal Crossing: New Horizons

Tijdens het Natuurdag-evenement in Animal Crossing: New Horizons maak je kennis met Leif. Dit nieuwe personage brengt zijn eigen Tuinwinkel met zich mee en bied je de mogelijkheid om jouw wereld verder te verfraaien. Zo zijn er diverse struiken die je er kunt aanschaffen, maar er zijn ook zeldzame planten te koop. Dus als je meer wilt dan wat bomen en wat bloemen, dan is dit een evenement voor jou.

Animal Crossing: New Horizons
De winkel van Leif (Afbeelding: Nintendo)

Tegelijkertijd met het Natuurdag-evenement in Animal Crossing: New Horizons krijg je diverse Nook Miles-challenges. Deze bestaan uit het planten van bepaalde struiken of het water geven van je bloemen. Dit alles om meer in contact te staan van je natuur. Daarnaast is het verstandig om jouw onkruid aan Leif te verkopen. Daar krijg je namelijk twintig Klingels voor, wat een stuk meer is dan dat je in de winkel van de gebroeders Nook kan scoren.

Animal Crossing: New Horizons
Nieuwe uitdagingen (Afbeelding: Nintendo)

Naast deze update, kun je de aankomende tijd nog meer content verwachten in Animal Crossing: New Horizons. Volgens Nintendo staan deze evenementen namelijk ook gepland.

Meidagreis (1 – 7 mei) – In de eerste week van mei kunnen spelers een eenmalige meidagticket gebruiken op de luchthaven om deel te nemen aan een meidagreis naar een eiland dat er anders uitziet dan dat je wellicht gewend bent van andere tripjes. Het kan zijn dat je ook een oude bekende tegen het lijf loopt…

Internationale Museumdag (18 – 31 mei) – Ter ere van Internationale Museumdag kunnen spelers deelnemen aan een stempelrace. Nadat je een speciale stempelkaart hebt gekregen, kun je vissen, insecten en fossielen bewonderen terwijl je bij verschillende tentoonstellingen stempels verzamelt om een beloning in de game te verdienen.

Trouwseizoen (1 – 30 juni) – In juni kunnen spelers naar het eiland van Harvey gaan om het getrouwde stel Reese en Cyrus te ontmoeten. Ook kun je ze helpen om trouwfoto’s met ze te maken in de fotostudio. Als blijk van waardering geeft het stel je speciale voorwerpen in huwelijksstijl.

Heb je Animal Crossing: New Horizons nog niet? Dan kun je hem hier scoren.

Reageer op artikel:
Beleef vanaf vandaag Natuurdag in Animal Crossing: New Horizons
Sluiten