Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 18 jul 2019

Natuurlijk heeft de Netflix-serie The Witcher een paard

The Witcher is één van de populairste gameseries van de afgelopen jaren. Met name het derde deel is er eentje die je met veel plezier kunt spelen. Mocht je hem destijds gemist hebben en in het bezit zijn van een Nintendo Switch, dan is het goed om te weten dat de game ook op dat platform uitkomt. Daarnaast wordt er gewerkt aan een Netflix-serie op basis van de boeken waar de game ook weer op is gebaseerd. Daarin zien we acteur Henry Cavill in de hoofdrol als Geralt of Rivia. Hij heeft een aantal belangrijke personages die hem helpen. Maar zijn grootste vriend is toch wel het paard Roach, die uiteraard ook in de Netflix-show te vinden is.

Roach het paard in de Netflix-serie The Witcher

Fans vroegen zich al af Roach het paard zijn opwachting zou gaan maken in de Netflix-serie over The Witcher en daar heeft Netflix zelf nu het antwoord op gegeven. Ze hebben de eerste afbeelding geplaatst van hoe Geralt op zijn trouwe viervoeter zit.

Roach speelt in de boeken en de games een belangrijke rol. Hij is meer dan een vervoersmiddel. Geralt heeft altijd twee zwaarden bij zich om de vijanden mee af te maken. In de games gebruikt hij die allebei, maar in de boeken laat Geralt zijn zilveren zwaard vaak achter bij Roach, omdat hij bang is dat hij bij een normaal gevecht wordt beschadigd. Tot nu toe hebben we op de foto’s Geralt met één zwaard gezien, wat zou betekenen dat hij zijn zilveren zwaard ook in de Netflix-serie van The Witcher bij Roach zou achterlaten.

Het is nog niet bekend wanneer we de serie daadwerkelijk op Netflix kunnen gaan aanschouwen. Wil je meer lezen over wat we tot nu toe weten van de reeks? Kijk dan hier.

Reageer op artikel:
Natuurlijk heeft de Netflix-serie The Witcher een paard
Sluiten