Jelle van Es
Jelle van Es Tech 17 aug 2017

Check de eerste echte trailer voor NBA 2K18

Over een paar weken is het zover, dan ligt NBA 2K18 in de winkel. De beste sportgameserie van de laatste jaren, volgens critici, heeft nu eindelijk zijn eerste echte gameplaytrailer. Daarin zien we de verschillende helden van de NBA lekker losgaan.

NBA 2K18 trailer zorgt voor kippenvel

Vanaf 19 september ligt NBA 2K18 in de winkel. Als je echter besluit om hem voor release al te bestellen, dan krijg je de game op 15 september thuis. NBA 2K18 biedt net zoals de voorgaande games uit de serie een veelvoud aan modi. Zo kun je met je eigen gemaakte speler aan de slag in de MyCareer-modus.

Een modus waar je op 8 september al een voorproefje van kan krijgen. Dan komt namelijk de Prelude-demo uit, waar je voortgang van wordt opgeslagen wanneer je NBA 2K18 gaat spelen. Verder weten we dat de MyGM-modus een update krijgt. De modus, waarin je de baas van een NBA-team bent, moet dit jaar ook een verhaal gaan krijgen. De onderstaande trailer laat echter gameplay uit de gewone game zien.

Verwacht binnenkort meer over NBA 2K18, aangezien ik de game als groot fan van de serie en de NBA, nauwlettend in de gaten houd. NBA 2K18 op de PlayStation 4, Xbox One en de pc verschijnen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Check de eerste echte trailer voor NBA 2K18
Sluiten