Speciale editie NBA 2K19 draait om LeBron James

Als we kijken naar de beste sportgames van de laatste jaren, dan is het niet FIFA, maar de NBA 2K-serie die het hoogst in het vaandel staat. Het lukt de ontwikkelaar jaar in, jaar uit om interessante veranderingen door te voeren, waardoor de totale ervaring beter wordt. Eerlijk is eerlijk, het afgelopen jaar was het idee van door een grote stad lopen op papier leuker dan in de theorie en zorgde het er voornamelijk voor dat laadtijden tussen de wedstrijden langer werden. Wat mij betreft mag dat er in NBA 2K19 uit. Dat het nieuwe deel zou komen, dat is logisch, maar nu weten we eindelijk iets meer.

NBA 2K19 krijgt een LeBron James-versie

Zo draait de NBA 2K19 20th Anniversary Edition om LeBron James. De beste speler van de afgelopen tien jaar stond al eens eerder op de cover, namelijk in NBA 2K14. Dit is overigens niet de normale versie van de game. Het is nog niet bekend welke basketballer daar op gaat staan. Vorig jaar was die eer weggelegd voor Kyrie Irving van de Boston Celtics en was de speciale versie weggelegd voor NBA-legende Shaquile O’Neal. James volgt dus eigenlijk O’Neal op.

Naast de beeltenis van James op de cover, is er ook ruimte voor een aantal verschillende termen die belangrijk zijn voor King James. Denk daarbij aan “Strive for Greatness” (streef naar grootsheid), “Driven” (gedreven) en “Equality” (gelijkheid). Het zijn termen die James zelf heeft uitgekozen. Wie de NBA 2K19 20th Anniversary Edition haalt krijgt de mogelijkheid om de game op 7 september te spelen. Andere gamers kunnen vanaf 11 september met de game aan de slag. Ook krijg je diverse extra’s, zoals:

100.000 Virtual Currency
50.000 MyTEAM-punten
20 MyTEAM League-packs
Sapphire LeBron James MyTEAM-card
10 MyTEAM “20th Anniversary”-packs
5 muurafbeeldingen met LeBron-thema voor MyCOURT
LeBron MyCOURT-ontwerp
LeBron Nike kledingcapsule: met shirts, petten, sokken en hoodies met Lebron-thema
LeBron Nike schoenencollectie: met 25 verschillende paren van LeBrons eigen schoenenlijn, waaronder de Lebron 15’s en 16’s

NBA 2K19

Fysieke voorwerpen:

Lebron NBA 2K19-poster
NBA 2K-stickervel
Speciale polsband met de door LeBron gekozen woorden

Op 31 augustus komt ook de Prelude uit, wat een voorproefje is op de volledige game. De voorgaande jaren was dat het begin van de MyCareer-modus. NBA 2K19 verschijnt op de Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc. Lees hier onze review van NBA 2K18.

Reageer op artikel:
Speciale editie NBA 2K19 draait om LeBron James
Sluiten