Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 26 jul 2019

NBA 2K20: op deze datum verschijnt demo voor Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch

De laatste jaren is het min of meer een zekerheidje geworden dat er voor de release van de nieuwe NBA 2K-game een demo verschijnt, welke je een voorproefje geeft op de MyCareer-modus. Ook voor NBA 2K20 krijgenw e een demo. Veel weten we nog niet, maar hij is wel alvast aangekondigd.

Klaar voor de NBA 2K20 demo

Op 21 augustus verschijnt de NBA 2K20-demo. Hij moet om 9:01 uur in de ochtend te downloaden zijn, zodat je gelijk aan de slag kunt gaan. In de demo kun je alvast je eigen personage maken om daarmee de MyCareer te starten. Bij het maken daarvan heb je zoals gebruikelijk veel mogelijkheden om je personage aan te maken. Je moet daarbij ook bepalen wat voor soort rol je gaat spelen. Als de Point Guard zet je de aanval op en heb je de mogelijkheid om via de driepunter het verschil te maken. Ben je liever iemand die met veel kracht de bal dunkt, dan ga je voor een Power Forward of een Centre-positie.

NBA 2K20

Met de NBA 2K20-demo heb je waarschijnlijk slechts één keer de mogelijkheid om hem te spelen. En wanneer je dan vervolgens besluit om twee weken later de game te halen, dan kun je de voortgang van de demo meenemen. Op die manier geef je jezelf dus een kleine voorsprong op de uiteindelijke game. De demo is speelbaar op de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. De pc-versie mist dus de mogelijkheid. Uiteindelijk verschijnt NBA 2K20 op de eerder genoemde platformen en de pc. Vanaf 6 september kun je dan losgaan en kun je kiezen of je voor de gewone versie gaat (met LA Lakers-ster Anthony Davis op de cover) of de legendarische editie met Dwayne Wade op de cover, die vorig jaar afscheid nam van de NBA.

Wil je meer lezen over NBA 2K20? Bekijk dan hier onze vorige berichten over de game.

Reageer op artikel:
NBA 2K20: op deze datum verschijnt demo voor Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch
Sluiten