Jelle van Es
Jelle van Es Games 7 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

It’s Dame TIme in de eerste NBA 2K21 Gameplay trailer

Momenteel wordt in Orlando er een einde gemaakt aan het reguliere seizoen van de NBA, waarna de Playoffs beginnen. En over minder dan een maand verschijnt NBA 2K21 al.

Daarmee wordt NBA 2K21 een beetje vreemde release. Want de game, die zich eigenlijk richt op het volgende seizoen, komt uit terwijl het huidige nog niet is afgelopen en we geen idee hebben hoe de teams er volgend jaar uit komen te zien. Maar dat neemt niet weg dat deze eerste gameplay trailer fijn is.

NBA 2K21 gameplay trailer

Het is voor de NBA 2K-reeks min of meer standaard om pas een maand voor de release de kaarten op tafel te leggen. Wat dat betreft is het niet heel gek dat we momenteel nog verdomd weinig weten van NBA 2K21. We weten dat Damian Lilliard op de gewone cover staat, Zion Williams op de next-gen cover en Kobe Bryant op de Mamba Forever Edition. Maar wat de nieuwe MyTeam, MyCareer en andere opties zijn? Joost mag het weten. Gelukkig toont de nieuwe trailer wel hoe de game er uit ziet.

Zoals gewoonlijk staan in de eerste NBA 2K21-gameplay trailer verschillende topspelers centraal. Uiteraard is een grote rol weggelegd voor Damian Lilliard, die vaak aan het einde van de wedstrijd het beste van zichzelf laat zien en de winst naar zich toe kan trekken. Dat wordt ook wel Dame Time genoemd. En het is dan ook niet gek dat de trailer zowel met hem begint als eindigt. Verder zien we met Kobe Bryant een legende die terugkeert.

Gewoon met publiek

Daarnaast is het fijn dat er in NBA 2K21 gewoon publiek er virtueel bij zit. De huidige wedstrijden in de NBA zijn in de zogenaamde bubble nog best goed uitgewerkt qua aankleding, maar er gaat niks boven een dikke actie, waarna het publiek losgaat. Dit alles kun je dus vanaf 4 september zelf beleven op de huidige spelcomputers. Daarna komt de game ook uit op de PlayStation 4 en de Xbox Series X.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
It’s Dame TIme in de eerste NBA 2K21 Gameplay trailer
Sluiten