Deze compacte beamer komt met Android TV en Google Assistant

Een beamer is niet alleen handig om in huis te installeren, maar ook om met je mee te nemen. Zo kan het gezellig zijn om eens in de tuin een filmpje met je vrienden te kijken of zelfs in het park. Om je kijkplezier mobiel te maken, werd de Nebula Capsule geïntroduceerd. Deze compacte projector kun je overal met je meenemen, maar er was nog redelijk wat ruimte voor verbetering. Nu zijn de makers van de beamer terug met de Nebula Capsule II.

Hogere resolutie en helderheid

De Nebula Capsule II komt met verschillende verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. Als eerste kunnen we nu genieten van een hogere resolutie. Waar je bij de eerste versie je films en series moest kijken met een resolutie van 854 x 480 pixels, komt de nieuwe beamer met mooie 720p HD beelden. Ook zijn deze beelden een stuk helderder. De Nebula Capsule II biedt je namelijk 200 lumen en is daarmee twee keer zo helder als zijn voorganger.

Nebula Capsule II beamer

Beamer met Android TV

Verder zou je met een volle batterij zo’n drie uur kunnen genieten van je films en series. Dat is net genoeg voor een Star Wars film, maar de makers werken eraan om de batterijlevensduur nog wat te verlengen. Dat is maar goed ook, want de beamer ondersteunt ook Android TV, waarmee je natuurlijk allerlei games kunt spelen. Er is zelfs ook nog een Nebula Gamepad om je game-ervaring naar een hoger niveau te tillen. En als je even klaar bent met Android spelletjes, kun je het apparaat meteen aansluiten op je Xbox, Playstation of Nintendo Switch.

Nebula Capsule II projector

Ingebouwde Chromecast

Iets anders dat de projector een interessante optie maakt is het feit dat het apparaat komt met een ingebouwde Chromecast. Hiermee kun je makkelijk je filmpjes via je smartphone of computer naar de beamer casten. Ook Google Assistant is van de partij. Met de assistent erbij kun je gewoon via je stem je aangesloten apparaten bedienen en meteen ook antwoord krijgen op die brandende vraag. De projector komt verder nog met een HDMI poort en ondersteunt wifi en Bluetooth.

Kickstarter project

De Nebula Capsule II is een Kickstarter project en voor een pledge van 350 euro kun je genieten van de pocket beamer. Als je er graag een gamepad bij wilt, kun je gaan voor het Gaming Combo pakket. Deze is iets duurder dan het standaard pakket en komt met een prijskaartje van 393 euro. Fujifilm komt binnenkort met een andere handige beamer. Het apparaat is uitgerust met een roterende lens, waardoor je makkelijk van muur naar muur kunt switchen.

Kickstarter

Reageer op artikel:
Deze compacte beamer komt met Android TV en Google Assistant
Sluiten