Daniel Koster
Daniel Koster 7 mei 2016
Leestijd: 1 minuut

Nederlanders ontwikkelen goedkoop alternatief voor draadloze oordoppen

Muziek kan ons verder helpen. Kan ons motiveren en stimuleren. Neem het sporten bijvoorbeeld. Een nummer met een goede beat kan je net even wat sneller doen lopen. Maar muziek kan ook belemmeren. Als je tijdens het sporten bijvoorbeeld telkens dat draad moet vasthouden of wanneer-ie tussen je benen bungelt. De oplossing? Draadloze oordoppen. Die zijn echter duur. Daar komt met de draadloze oordoppen van Wings verandering in!

Eindelijk: goedkope draadloze oordoppen

Oordoppen, zelfs draadloze, kennen zo hun beperkingen. De oordoppen die die niet kennen zijn dan vaak weer flink aan de prijs. Wings brengt daar verandering in. Het belangrijkste is de prijs. De oordoppen kosten net zoveel als reguliere oordoppen mét draad. Echter wordt betere kwaliteit geboden. De Wings oordoppen zijn namelijk draadloos. Dat is niet het enige. Zo spelen ze achtereenvolgend acht uur lang muziek af. De kwaliteit van het geluid die de oordoppen ten gehore brengen is daarnaast van hoog niveau. Andere toffe tweaks zijn dat de draadloze oordoppen waterdicht zijn, een ingebouwde microfoon kennen en licht zijn.

Wat wil je nog meer?

Wat verlang je nog meer van je oordoppen dan dat ze goed geluid produceren, draadloos zijn, een lange tijd meegaan, heerlijk zitten en een ingebouwde microfoon kennen? Wij weten het ook even niet! De draadloze oordoppen van Wings zijn zo een goede ontwikkeling. En dat van Nederlandse bodem. Je kunt de oordopjes nu voor 43 euro plus goede vier euro aan verzendkosten op de kop tikken. Wij zeggen: doen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Nederlanders ontwikkelen goedkoop alternatief voor draadloze oordoppen
Sluiten