Daniel Koster
Daniel Koster 22 dec 2015
Leestijd: 1 minuut

Nederlandse helden ontwikkelen prachtige mozaïek-achtige Star Wars posters

Velen hebben de nieuwe Star Wars-film gezien. De film was natuurlijk awesome, maar de hele magie rondom de film is nu wat afgenomen. Je hebt ‘m namelijk gezien, en nu? Uitkijken naar de volgende natuurlijk, maar dat duurt wel even. Dus hoe kun je nu nog wat Star Wars magie aan je leven toevoegen? Aan de hand van deze toffe posters natuurlijk!

Mozaïek-achtige posters

Star Wars art kan best wel kinderlijk of geeky zijn. Dat zijn deze minimalistische posters echter zeker niet! Ze zijn ontworpen door het Nederlandse IXXI en producten waar ons galactische volk trots op kan zijn. Zij toverden iconische figuren als Yoda, C3PO, Chewbacca en meer om tot kunst voor de Star Wars-fan. Echter zijn ze naar onze mening niet enkel tof voor de fan, maar kunnen ook anderen van deze posters genieten. Dit aangezien ze er niet enkel uitzien als geeky Star Wars-art en er zodoende in ieder huis gaaf uitzien!

Haal ze in huis!

Je kunt de posters in huis halen en hierbij zelf bepalen wat voor afmetingen je wilt. De kleinste afmeting (zestig bij tachtig centimeter) kost vijftig euro. Dat is natuurlijk al een flinke poster. Ook kun je ervoor kiezen om de toffe afbeeldingen in kaartjes van twintig bij twintig centimeter te laten bezorgen. Je kunt dan negen kaarten voor veertig euro bestellen. Cool!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nederlandse helden ontwikkelen prachtige mozaïek-achtige Star Wars posters
Sluiten