Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 25 jun 2019

Need for Speed in het echt is nog beter dan de game

Eén van de meest bekende racegames van de laatste jaren is Need for Speed. Met name in de periode van de PlayStation 2 was de serie groot. De kans is groot dat je nog altijd goede herinneringen hebt aan Need for Speed Underground 2 en dan met name de voor zijn tijd geniale soundtrack. Vandaag de dag is het een beetje stil rondom de serie. Maar vergeten is hij zeker niet. Een groep vrienden besloot met hun verschillende dikke auto’s op pad te gaan en een video te maken om je vingers bij af te likken.

Need for Speed in het echt

De video van Need for Speed in het echtis niet heel erg lang. In een minuut tijd ben je er door en wil je eigenlijk alleen maar meer zien. Het is een mooie mix tussen de verschillende elementen uit de game. Denk daarbij aan de mogelijkheid om een auto te kiezen en die vervolgens te pimpen met verschillende velgen of kleuren. Vervolgens kun je zien hoe de wagen in een freeroaming modus vrij rond rijdt om uiteindelijk uitgedaagd te worden door andere ‘spelers’, waarna de echte race begint. Bekijk het geniale resultaat hieronder.

Op het kanaal van de maker vind je overigens nog een aantal andere videos waarbij diverse toffe wagens voorbij komen, maar zo strak als de bovenstaande Need for Speed in het echt-video is het niet. Boor de liefhebber: in de video zien we wegens als de Honda Integra Type R, een Mitsubishi Lancer Evolution VIII, een Toyota Celica, een Supra, een Mazda RX-8, Subaru WRX STI en een Honda Integra Type S. Dat zijn dus heel wat mooie wagens die ze bij elkaar hebben verzameld.

Nu is het naar hopen dat er snel weer een goede Need for Speed-game verschijnt. Op de E3 werd daar niks van aangekondigd. Wil je meer lezen over gaming? Bekijk dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Need for Speed in het echt is nog beter dan de game
Sluiten