Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 28 okt 2017

Need for Speed Payback: zo pimp je je wagen tot in de details

We hebben dit najaar al heel wat toffe games gekregen waar we plezier aan hebben beleefd. Maar het houdt voorlopig niet op. De maand november staat voor de deur en daarin zien we heel wat leuke games. Eén van die games is Need for Speed Payback.

Need for Speed Payback

Need for Speed Payback neemt je mee naar een fictieve versie van Las Vegas, waar je het op moet nemen tegen de onderwereld. Door diverse races te winnen, vestig je de aandacht van de badguys op je en komen ze je uitdagen, waarna jij ze uiteraard kunt verslaan. Het idee is simpel, hopelijk levert het een toffe racegame op!

Need for Speed Payback screenshots 1

Maar Need for Speed Payback is meer dan een beetje racen. Racen doe je namelijk het liefste met style. En in dat verhaal is het goed om te weten dat je ouderwets je wagen kunt pimpen. De onderstaande video geeft je een goed beeld van wat je straks allemaal in de game kunt doen.

Need for Speed Payback release

Het spel komt op 10 november uit. De game is dan te spelen op de Xbox One, PlayStation 4 en pc. Wil je meer over gaming lezen? Bezoek dan zeker onze speciale gamingpagina met reviews en nieuws.

Reageer op artikel:
Need for Speed Payback: zo pimp je je wagen tot in de details
Sluiten