How I Met Your Mother acteur gecast in vierde Matrix film

De kans is groot dat ook jij hebt meegekregen dat er een vierde Matrix film in de maak is. Naast dat een van de twee oorspronkelijke regisseuses weer terugkeert zullen ook toenmalige hoofdrolspelers Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss in het nieuwe deel weer te zien zijn.

Het is zojuist bekend geworden dat ook Neil Patrick Harris aan de cast toegevoegd is. Hem kennen we natuurlijk van de serie How I Met Your Mother en films als Gone Girl en Downsizing.

Neil Patrick Harris toegevoegd aan cast vierde Matrix film

De casting van Patrick Harris werd bekendgemaakt door Variety, een website die vaker als eerste met dat soort nieuwtjes is. Welke rol hij precies gaat spelen is nog niet bekend. Al zijn er sowieso nog geen plotdetails rondom de nieuwe Matrix film vrijgegeven.

Wel werd vorige week bekend dat ook Yahya Abdul-Mateen II een rol in de film krijgt. De geruchten gaan dat hij een jongere versie van Morpheus gaat spelen, maar ook dat is nog niet bevestigd. Al is het vrijwel zeker dat Carrie-Anne Moss en Keanu Reeves hun oude personages weer gaan oppakken.

Matrix Netflix
Carrie-Anne Moss en Keanu Reeves in de eerste Matrix film | Bron: Warner Bros.

Zoals het er nu naar uitziet gaan de opnames van The Matrix 4 begin 2020 van start. De oorspronkelijke films waren geregisseerd door de gezusters Wachowski, waarvan nu alleen Lana Wachowski terugkeert voor het nieuwe deel. Naast de regie neemt ze ook het scenario op zich, in samenwerking met Aleksandar Hemon en David Mitchell.

20ste verjaardag

Gezien de 20ste verjaardag van de franchise was de eerste film een paar weken geleden opnieuw in de bioscoop te zien. Het ging hier om een geremasterde 4K-versie. Mocht jij nog interesse hebben dan zal je snel moeten zijn, want zover wij weten is hij nu nog maar in twee theaters te zijn.

Het is overigens ook mogelijk om originele Matrix reeks nog eens te zien via Pathé Thuis.

Reageer op artikel:
How I Met Your Mother acteur gecast in vierde Matrix film
Sluiten