Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 8 feb 2019

Neppe iPod Nano van AliExpress: hoe goed is het?

AliExpress staat vol met producten die simpelweg geen drol kosten. Sommige producten zijn goed en sommige producten zijn slecht. Echter zijn er ook heel veel klonen te vinden van, onder andere, Apple producten. De grote vraag is alleen: hoe goed zijn ze voor het weinige geld dat het kost? We bestelden een iPod Nano kloon en gingen op onderzoek uit. 

Neppe iPod Nano van AliExpress

De iPod Nano van Apple behoort misschien wel tot een van de meest succesvolle muziekspelers aller tijden. Met het apparaat was het niet alleen mogelijk om naar je favoriete artiesten te luisteren, maar kon je ook helemaal los met films en games. Het legendarische product (want dat was het) was fantastisch om te hebben. Iets wat ook AliExpress overduidelijk ziet en vindt. De webshop heeft een flink arsenaal aan neppe iPod Nano’s in het assortiment. Maar hoe goed zijn deze dingen nu eigenlijk?

In Het AliExperiment van deze week testen Mark en Kevin (WPK) onder andere hoe goed de iPod Nano kloon eigenlijk is. Het kost namelijk simpelweg geen drol, maar heeft wel heel veel overeenkomsten met het echte werk. Sterker nog: het oogt eigenlijk best wel goed. Maar wat kun je allemaal doen met deze MP4 speler en hoe goed is de kwaliteit dat geleverd wordt?

De iPod Nano kloon kost zo’n €14 op AliExpress en vanaf 1:27 check je hieronder wat je dan ook echt krijgt. Hoe goed is het? Je ziet het in onderstaande video!

Ben je helemaal geïnspireerd geraakt door de video’s, en wil je zelf de gadgets gaan bestellen? Lees dan eerst dit artikel, waarin uitgelegd wordt hoe AliExpress zijn consumenten beschermd.

Het is veilig om er producten te bestellen vanuit Nederland, maar in dat artikel staan wel een aantal dingen die je eerst even moet lezen. Zo ben je precies op de hoogte van wat je wel en niet moet doen op het platform. Veel winkelplezier!

Reageer op artikel:
Neppe iPod Nano van AliExpress: hoe goed is het?
Sluiten