Sam Dille
Sam Dille Gadgets 12 dec 2020

Deze NERF blaster is het ultieme cadeau voor The Mandalorian-fans

De die-hard fans van Disney+ kaskraker The Mandalorian kunnen weer een leuk collectors item aanschaffen. NERF en Star Wars hebben de handen ineengeslagen en een NERF blaster ontwikkeld die sprekend lijkt op het wapen van Mando uit de serie. Oordeel zelf over dit interessante speeltje.

De langste NERF blaster ooit is een replica van The Mandalorians Amban Phase-pulse blaster. De blaster is ruim 1,20 meter lang, heeft een verlichte scope en maakt levensechte geluiden. Ook heeft hij nepkrassen, waardoor hij er versleten uitziet. Met de blaster kun je een standaard NERF Elite-dart afschieten.

Nerfblaster onderdelen
De pop-up breach en scope (Afbeelding: Hasbro)

Niet de beste NERF blaster voor een gevecht

Hoewel hij er fantastisch uitziet, is de Amban Phase-pulse blaster niet echt geschikt om schietgevechten mee te voeren of door de tuin mee te rennen. Het laden is, net als in de serie, wel even een werkje en je kunt dan maar één kogel afvuren. Ook de hele kleine priming-handgreep maakt deze blaster niet een ideale schieter.

Dit is echter niet nieuw als je kijkt naar eerder uitgebrachte NERF-replica’s. Het zijn gewoon niet de beste NERF blaster voor een gevecht, maar ze hebben wel leuke features en extraatjes. Er zijn hierin wel een paar uitzonderingen op de regel, zoals de Halo MA40 Asseault Riffle. Al met al zijn dit soort NERF blaster echte collectors items en moet je voor sterke en efficiënte Nerfblasters echt bij de klassieke Nerfblasters zijn.

The Mandalorian: een begrip op Disney+

The Mandalorian is een van de populairste series op streamingplatform Disney+. De serie is ondertussen zo populair aan het worden, dat hij niet alleen een eigen NERF blaster heeft, maar ook op Fortnite een plekje gaat krijgen. In de serie volg je een premiejager die samen met baby Yoda op reis gaat om te zoeken naar antwoorden. The Mandalorian gebruikt de Amban Phase-pulse blaster regelmatig in de afleveringen. Hieronder kun je nog even zien hoe de klassieke blaster eruitziet.

De NERF Star Wars Amban Phase-Pulse Blaster is via deze link te pre-orderen.

Helaas is er ook slecht nieuws: de NERF Star Wars Amban Phase-Pulse Blaster wordt in Amerika pas in de lente van 2021 geleverd, en over een Nederlandse lancering van deze Nerf Gun is helaas nog niks bekend. Daarnaast kost hij bijna 120 dollar en is dus ook nog stevig aan de prijs. Mocht je nog steeds geïnteresseerd zijn, houd dan de website in de gaten.

Losgaan met een Nerfblaster?

Heb je liever zo’n ‘normale’ NERF blaster, dan hebben wij nog wel een paar suggesties voor je. Bekijk hier vijf toffe modellen die wij iedereen zouden aanraden.

Reageer op artikel:
Deze NERF blaster is het ultieme cadeau voor The Mandalorian-fans
Sluiten