Deze mega drievoudige Nerf Gun moet ondersteund worden door een statief

Er is een groot aantal bizarre Nerf guns te vinden op het internet. De ene nog groter dan de ander, en de een nog geavanceerder dan de ander. Er is nu een exemplaar op het internet opgedoken die zo groot is dat hij een statief nodig heeft om hem te ondersteunen. Check deze bijzondere zelfgemaakte Nerf gun.

The bigger the better

Hoe groter hoe beter, dat is wat men zegt over Nerf guns. In dit geval is dat ook daadwerkelijk waar. Dit apparaat is namelijk gemaakt van drie Rival Nemesis MXVII-10K Nerf guns gecombineerd met een plastic bak waarin de ammunitie zit. Als je deze componenten combineert dan krijg je als resultaat een immense Nerf gun die je niet eens zelf vast kunt houden. Hij heeft namelijk de ondersteuning nodig van een camerastatief.

nerf gun

Nerf gun DIY: het internet houdt er van

Deze logge Nerf gun ziet er van de buitenkant niet uit als een technisch hoogstandje, en dat is hij eigenlijk ook niet. En laat dat nou net het briljante er aan zijn. Natuurlijk zijn er hier en daar wel wat draadjes aangelegd, en zijn de batterijen die normaliter aan de zijkant van de guns zitten zijn vervangen met oplaadbare accu’s.

De drie Nerf guns en de bak voor de ammunitie worden verder bij elkaar gehouden door lijm en wat zip ties. Ben je benieuwd naar het resultaat, maar wil je met name zien hoe belachelijk hard deze Nerf gun kan knallen? Bekijk dan de video hier onder van Copop772, de maker van deze drievoudige Nerf Rival Nemesis blaster.

Nog meer briljante Nerf guns bekijken? Check dan ook dit exemplaar dat kan worden gebruikt als prothetische arm. Dit is next level. Dat groot niet altijd beter is bewijst deze dude, die een minigun ontwierp die maar liefst 20 shots per seconde afvuurt.

Reageer op artikel:
Deze mega drievoudige Nerf Gun moet ondersteund worden door een statief
Sluiten