Jelle van Es
Jelle van Es Gadgets 6 jul 2018

Nerf Laser Ops Pro: lasergamen in je achtertuin

Afgelopen week lieten we jullie weten dat je met Recoil toffe battles kon uitvechten en dat het de Nerf-ervaring van de toekomst was. En nu slaat Nerf uitstekend terug met hun Nerf Laser Ops Pro blaster lijn. Het idee is eigenlijk hetzelfde, maar dan met een vriendelijker prijsje.

Los met de Nerf Laser Ops Pro

Voor de Nerf Laser Ops Pro heb je een smartphone nodig die je via een armband draagt. Vervolgens open je daar een app en kun je vanuit de app je Nerf Laser Ops Pro aanpassen, kijken hoe je het doet ten op zichte van anderen en op zoek gaan naar vijanden om af te knallen. Ook biedt app in combinatie met de Nerf Laser Ops Pro de mogelijkheid om een spel in je eentje te spelen. Tot slot kun je in een spel dat je buiten speelt power ups vinden om je tegenstanders makkelijker uit te schakelen.

Nerf Laser Ops Pro

Er komen uiteindelijk twee varianten op de markt. De duurste daarbij is de Pro Deltaburst die je de mogelijkheid geeft om drie digitale kogels in een burst af te schieten. Handig voor de liefhebbers van sprayen en prayen. Ook wordt dit model voorzien van een LCD-scherm die bijhoudt hoe je presteert. Dit model krijgt in de Verenigde Staten een adviesprijs van 50 dollar.

Nerf Laser Ops Pro

Een goedkopere versie is de Alphapoint Pro-versie. Deze kost los in de Verenigde Staten 30 dollar en als bundel van twee betaal je er 45 dollar voor. Deze heeft geen LCD-schermpje, maar geeft alsnog licht en maakt geluid wanneer je geraakt wordt.

Nerf Laser Ops Pro

Het duurt nog wel even voor dat je met de Nerf Laser Ops Pro-wapens aan de slag kunt gaan. In augustus worden ze in de Verenigde Staten uitgebracht. Bij de Recoil-lijn duurde het vervolgens ruim een half jaar voordat het ook bij ons uitkwam, dus wellicht dat we nog even moeten wachten. Meer Nerf-inspiratie vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Nerf Laser Ops Pro: lasergamen in je achtertuin
Sluiten