Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Gadgets 16 januari 2018

Dude bouwt 120 km/u Nerf Minigun: 20 shots per seconde

Wie wordt er nou niet blij van een Nerf pistool of geweer? Zolang er genoeg pijltjes zijn kun je ons altijd wakker maken voor een battle. Het speelgoedmerk brengt elk jaar weer nieuwe modellen uit. Het begint met goedkope pistooltjes die met een veer pijltjes afschieten, maar er zijn ook duurdere modellen. Denk aan een gemotoriseerd geweer met honderden pijltjes, ready to go.

Nerf Minigun

Het kan echter altijd nog mooier. De kleurrijke geweren en pistolen zijn dankbaar materiaal voor de handige Harry’s van deze wereld. Het internet staat vol met gemodificeerde Nerf geweren, ook WANT.nl. Check bijvoorbeeld dit model met gezichtsherkenning. Of dit bizarre XXL-model. Mooi spul toch? Het kan echter nog mooier!

Nerf geweren

Nerf scoorde de afgelopen jaren vooral met zijn Rivals-serie. Die modellen schieten in plaats van pijltjes balletjes van foam af, met maar liefst 112 kilometer per uur. Maar ja, voor sommige creatievelingen is dat nog niet genoeg. Neem bijvoorbeeld de YouTuber Captain Xavier. Hij knutselt geregeld met speelgoed, met schitterende resultaten. Vooral het automatiseren van simpel speelgoed is zijn hobby.

Maak kennis met zijn gemodificeerde Nerf Minigun. Dit monster kan maar liefst twintig balletjes per seconde schieten, maximaal anderhalve minuut lang. Het geweer wordt gevoed door een rugzak met 2,000 balletjes. Genoeg om een leger aan kleine neefjes aan het huilen te maken. Check de onderstaande video voor een spectaculaire demonstratie. De beste man heeft speciaal een bijpassend outfit aangetrokken.

Waar we liever niet over na willen denken, is het feit dat iemand al die balletjes weer moet oprapen. Het verzamelen van een magazijn aan Nerf-pijltjes is al een vervelend klusje, laat staan 2,000 balletjes die alle kanten op zijn gerold. Nee bedankt! Wil je het toch bij een normale gun houden? Check dan ons overzicht met de vijf tofste Nerf geweren die je in Nederland kunt krijgen.

Reageer op artikel:
Dude bouwt 120 km/u Nerf Minigun: 20 shots per seconde
Sluiten