Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 28 januari 2019

Brute custom Nerf minigun schiet 20 kogels per seconde

De makers van Nerf hebben zelf al een hoop toffe varianten op de markt uitgebracht. Het is speelgoed dat zowel voor jong als oud leuk is om mee te klooien. Zeker op kantoor helpt het om wat schuimrubberen pijltjes te hebben en die af te vuren op die ene collega die de hele tijd flauwe woordgrapjes maakt. Maar het zijn met name de custom made Nerf-guns waar we echt van houden. Deze keer heeft een creatieveling een minigun gemaakt die in staat is om twintig kogels in een seconde af te knallen.

Nerf-gun die er op los knalt

Naast het feit dat deze Nerfgun er enorm snel op losknalt, heeft hij ook een enorm magazijn. Daarmee is hij in staat om maar liefst 2.000 kogels mee te nemen. Je moet dan wel even investeren in al die Nerf-kogeltjes, maar dan heb je wel wat. In de onderstaande video zie je hoe de maker dit geheel in elkaar heeft gezet. Wil je gewoon zien hoe het knalt? Dan is het handig om even door te scrollen naar 18 minuut 30.

Het pak wat er bij wordt gedragen is overigens niet nodig, maar staat wel stoer. Daardoor lijkt het net alsof het geheel uit een game komt.

Nerf minigun

Wil je meer lezen over alles wat met Nerf te maken heeft? Kijk dan hier.

Reageer op artikel:
Brute custom Nerf minigun schiet 20 kogels per seconde
Sluiten