Nieuwe Nerf gun kan oneindig door blijven schieten

In februari vindt elk jaar de belangrijkste beurs in speelgoedland plaats: Toy Fair. Alle grote speelgoedfabrikanten presenteren daar hun nieuwste producten. Nerf, die je natuurlijk kent van zijn speelgoedgeweren, heeft alvast een voorproefje gegeven op zijn nieuwe guns.

Nerf N-Strike Elite Infinus: oneindig doorknallen

Geen grote verrassing, maar dit keer wilden we er toch even bij stil staan. Het grootste nadeel aan de felgekleurde speelgoedgeweren is dat je na het leegschieten van je magazijn, moet herladen. Opeens is de spanning er vanaf. Gebroederlijk loop je rond om alle pijltjes op te rapen. Iedereen weer klaar? Let’s go!

Maar wat nou als je altijd door kunt schieten? Dat is wat Nerf voor elkaar heeft gekregen met zijn nieuwste geweer. Maak kennis met de Nerf N-Strike Elite Infinus. Een hele mond. Dit schitterende stukje speelgoed komt in de herfst uit en gaat ongeveer 70 euro kosten. Daar krijg je een speelgoedgeweer voor terug waarmee je altijd door kunt blijven schieten.

Nerf N-Strike Elite Infinus

Er zit namelijk niet alleen een magazijn met dertig darts op. Aan de achterkant zit een soort trechter waar je razend snel pijltjes in kunt blijven stoppen, een voor een. Zo hoef je dus niet per compleet magazijn te herladen. Je stopt een pijltje in de trechter, en je kunt meteen beginnen met schieten.

Daardoor valt de actie niet meer zo lang stil, maar kan elke dart die je opraapt de overwinning opleveren. Je kunt natuurlijk nog steeds het hele magazijn herladen, maar in het heetst van de strijd heb je daar geen tijd voor. Daar blijft het niet bij: het is ook de eerste Nerf met rode, groene en gele LED-lampjes die aangeven of je kunt schieten, moet herladen of als een dart vast zit.

Een echte gadget dus. Daardoor slikt de N-Strike Elite Infinus ook meteen vier D-batterijen. Niet het meest goedkope sinterklaascadeautje dus, maar wel een product waar volwassenen stiekem ook van watertanden. Check ook deze dude, die een automatische minigun heeft gebouwd van Nerf.

MEGA Thunderhawk

Naast de Elite Infinus heeft de speelgoedfabrikant ook alvast de Nerf MEGA Thunderhawk onthuld. Dat geweer maakt gebruik van Nerf’s nieuwe MEGA darts. Het komt erop neer dat je nog grotere pijlen op nog grotere afstand kunt afvuren. Een soort sniper dus.

Nerf N-Strike Elite Infinus

De MEGA Thunderhawk gaat 50 euro kosten en komt rond de herfst uit. Het modulaire geweer heeft een langere loop gekregen. Dat voegt waarschijnlijk niks aan de precisie toe, maar het speelgoedgeweer ziet er in ieder geval meer als een sniper uit. Verder is er nog niet zoveel bekend over de nieuwe producten van Nerf. Volgende maand horen we meer, naast een barrage aan ander speelgoednieuws! Check ondertussen de vijf tofste Nerf-geweren die je in Nederland kunt kopen.

Reageer op artikel:
Nieuwe Nerf gun kan oneindig door blijven schieten
Sluiten