Breng je koffiegame naar een hoger niveau met de Nespresso Barista

Mij maak je blij met gewoon een goede kop koffie. Daarbij is het natuurlijk wel lekker als de koffie vers gezet wordt van gemalen bonen en ben ik enorm gelukkig met de machine die we op kantoor hebben staan. Bij mijn vorige werkgever werdt er gewerkt met standaard Douwe Egberts-machines en dat was gewoon vreselijk. Als jij een zwart bakje koffie echter niet genoeg vindt, dan is de Nespresso Barista echt iets voor jou.

Next-level koffie met de Nespresso Barista

De Nespresso Barista werkt overigens onafhankelijk van een Nespresso-machine, dus die heb je niet nodig. Het enige wat je wel nodig hebt, is een machine die een kopje espresso zet. Vanaf daar kun jij de rest doen. Via een app die gekoppeld zit aan de machine kun je allemaal verschillende recepten opzoeken en maken. Daarbij maakt de Nespresso Barista dan het recept wat jij voor ogen hebt en kun je een prachtig kopje koffie met een twist maken. En dan vervolgens op je dakterras met een lekker lentezonnetje er van genieten.

Nespresso Barista

Zoals wel vaker met producten van Nespresso is het geen goedkoop ding. De Nespresso Barista kost je bijna 200 euro en is bij Nespresso zelf te bestellen. En dan heb je zoals gezegd nog geen device dat je de koffie geeft. En natuurlijk kost het je heel wat extra tijd om iets meer van je koffie te maken. Dat terwijl de Nespresso-cups zo lekker simpel werken. Daarbij druk je gewoon op een knop en hoef je alleen maar te wachten op het moment dat de koffie klaar is. Natuurlijk, daarna moet je ook nog even wachtent totdat je het kunt drinken, want anders brand je je tong en dat gevoel is zo enorm naar.

Is dit niveau nog niet hoog genoeg voor je? Dan hebben we heel wat andere koffie-artikelen die misschien meer je ding zijn. Deze vind je hier.

Reageer op artikel:
Breng je koffiegame naar een hoger niveau met de Nespresso Barista
Sluiten