Oh yes! Deze tien onmisbare Netflix Originals komen eraan

In juni kunnen we weer behoorlijk wat nieuwe Netflix Originals verwachten om te bingen terwijl we eigenlijk geen tijd hebben. Netflix blijft echter nooit stil zitten en is alweer bezig met allerlei nieuws. Deze tien top titels kunnen we ergens in de toekomst verwachten.

Apostle

Apostle belooft een bloedstollende thriller te worden. Gareth Evans, de director van The Raid, gaat zich er namelijk mee bemoeien en dat is al reden genoeg om Apostle een (grote) kans te geven. In de hoofdrol vinden we Dan Stevens van Legion, die het moet opnemen tegen een religieuze cult in 1905. De cult heeft namelijk zijn zuster ontvoerd en eist losgeld. We weten niet precies wat er gaat gebeuren, maar volgens de synopsis zou de cult spijt krijgen van de dag dat ze de man dwars zaten. Nuff said.

Netflix Apostle

Schrijf je in voor de WANT nieuwsbrief?

En ontvang de tofste tech, gadgets en deals in je mail!
[revue_subscribe]

Disenchantment

Ook in Disenchantment gebeuren er spannende dingen, maar dan meer in The Simpsons stijl. Matt Groening is namelijk van de partij en het ziet ernaar uit dat er vooral veel te lachen valt met de animatieserie. Het verhaal gaat over een prinses, die wel van een borrel houdt, haar persoonlijke demon Luci en haar haar elf Elfo. Eerlijk gezegd vinden we het nu al grappig en we kunnen niet wachten om de tegenslagen van de prinses mee te maken.

Netflix Disenchantment

Ratched

Ratched lijkt weer wat serieuzer te worden en gaat over de diabolische verpleegster Ratched uit One Flew Over the Cuckoo’s Nest. Het verhaal speelt zich af voor het originele verhaal en gaat over het leven van Ratched. Je krijgt eindelijk te zien hoe het komt dat ze zo is geĂ«indigd in twee seizoenen, waarin je misschien medelijden krijgt?

Netflix Ratched

Hold the Dark

In Hold The Dark zien we Bernard/Arnold uit Westworld terug in een adaptatie van de roman van William Giraldi met dezelfde naam. De Westworld acteur Jeffrey Wright is nu een bioloog, die afreist naar de wildernis in Alaska om dubieuze wolven te onderzoeken. Een jongen uit een afgelegen dorp is namelijk het slachtoffer geworden van een wolf en, zoals je zou verwachten, komt de bioloog terecht in een wereld vol gevaar en (waarschijnlijk) complotten.

Netflix Hold The Dark

Raising Dion

In Raising Dion gaat het over de moeilijkheden van Nicole Reese, een alleenstaande moeder, en haar zoon Dion. Het wordt een nieuwe toevoeging aan het het superhero assortiment. Dion ontdekt namelijk dat hij bepaalde bovenmenselijke krachten heeft en zijn moeder probeert deze met man en macht verborgen te houden van kwaadwillenden.

Netflix Raising Dion

Locke and Key

Ook in Locke and Key zijn er bovennatuurlijke dingen aan de hand. Hier gaat het echter meer de horror kant op en komt er een demon bij kijken. We volgen een drietal dat magische sleutels vindt, waarmee je deuren kunt openen naar andere dimensies. De demon wil uiteraard de sleutels hebben met alle enge gevolgen van dien.

Netflix Locke and Key

Fast and Furious Animated Series

Wie houdt er niet van een heerlijke Fast and Furious film met bloedmooie auto’s en keiharde actie? De actie van het grote scherm komt binnenkort in animatievorm naar je Netflix account. We volgen Tony Toretto, de neef van Dom, die uiteraard ook van snelle auto’s houdt en zich daardoor verwikkeld vindt in een gevaarlijke wereld vol criminaliteit en natuurlijk actie met auto’s.

Netlix Fast and Furious

The Ballad of Buster Scruggs

Joel en Ethan Coen staan bekend om het produceren van onder andere The Big Lebowski, O Brother Where Art Thou en Raising Arizona. De mannen gaan zich nu richten op The Ballad of Buster Scruggs, wat een heerlijke western belooft te worden. Buster Scruggs wordt neergezet door Tim Blake Nelson, welke wel vaker met de Coen mannen samenwerkt. Ook Liam Neeson zou van de partij zijn samen met James Franco.

Joel en Ethan Coen

Dolemite is My Name

Dolemite is My Name is een biopic over de muzikant/entertainer Rudy Ray Moore. Moore stond voornamelijk bekend om zijn rol als Dolemite, een heroĂŻsche kung-fu strijder die zijn gemeenschap beschermt. De rol van Moore wordt door Eddie Murphy opgepakt, die eindelijk weer in de spotlight treedt. Naast Murphy komen ook Wesley Snipes, Craig Robinson en Keegan Michael Key voorbij.

Netflix Dolemite is My Name

Guillermo Del Toro Presents 10 After Midnight

Guillermo Del Toro staat bekend om zijn bijzondere stijl en maakt best wat uiteenlopende dingen. In Guillermo Del Toro Presents 10 After Midnight stelt de regisseur een collectie van verschillende sinistere verhalen samen. Als je van horror en enge dingen houdt, moet je dit wel geweldig gaan vinden.

Guillermo Del Toro

Netflix is behoorlijk aan het investeren in het produceren van eigen content. Zoals we weten werken Disney en Apple ook al een tijdje aan hun eigen streamingdiensten en langzaamaan zijn verschillende Marvel producties al van Netflix verdwenen. Om tegengas te geven zou Netflix dit jaar nog tussen de 12 en 13 miljard dollar uitgeven aan het maken van films, series en documentaires.

Screenrant

Reageer op artikel:
Oh yes! Deze tien onmisbare Netflix Originals komen eraan
Sluiten