Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 31 oktober 2018

Netflix: 10 onmisbare films en series die je binnenkort kunt checken

2 november

#2 The Holiday Calendar

Een getalenteerde fotografe zit vast in een baan zonder uitzicht en zonder inspiratie. Het lijkt allemaal hopeloos, tot ze een antieke adventskalender erft die de toekomst lijkt te voorspellen. Een toekomst vol met liefde. Je merkt het al: het kerstseizoen komt er aan! Dit is de eerste van vele kerstfilms die Netflix in de pijplijn heeft zitten.

#3 House of Cards: seizoen 6

Tja, we weten het, House of Cards zal qua rond verhaal altijd gehandicapt blijven. Door de noodgedwongen exit van Kevin Spacey kan het verhaal niet zo eindigen als Netflix ooit voor ogen had. Dat neemt echter niet weg dat hetzelfde getalenteerde riem nog steeds er het beste van probeert te maken. Kan de vrouw van alsnog de touwtjes in handen houden in Washington D.C.?

#4 Brainchild: seizoen 1

Wat zijn herinneringen? Wat zijn emoties? Wat is de impact van sociale media? Brainchild legt de wetenschap achter jouw alledaagse leven uit in behapbare en toegankelijke afleveringen. Leerzaam, maar tegelijkertijd ook vol humor een een aanstekelijk enthousiasme.

#5 ReMastered: Tricky Dick & The Man in Black

ReMastered is een nieuwe documentaireserie van Netflix waarin elke aflevering een schitterend verhaal vertelt rondom muziek. Niet omdat een artiest beroemd is, maar omdat het verhaal zo goed is. Toch komen er veel grote namen voorbij. Op 2 november is Johnny Cash aan de beurt, met zijn bezoek aan het witte huis in 1970. Zijn overtuigingen matchten nou niet bepaald met de politiek van Richard Nixon..

Reageer op artikel:
Netflix: 10 onmisbare films en series die je binnenkort kunt checken
Sluiten