Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 31 okt 2018

Netflix: 10 onmisbare films en series die je binnenkort kunt checken

7 november

#8 Ghost in the Shell

Ja, het Japanse origineel was en is veel beter, want Hollywood maakt er weer een oppervlakkig rotzooitje van. Maar wel een rotzooitje dat er fantastisch uitziet, vol met spectaculaire actie en een setting die al die minuten blijft intrigeren. Ze is uit de dood getrokken, terug in het leven als een cyborg. Ze leidt een taskforce die jaagt op cybercriminelen. Maar een bijzondere hacker heeft hele andere plannen.

#9 Outlaw King

Game of Thrones, maar dan van Netflix? Kom maar op! Outlaw King speelt zich af in het 14e-eeuwse Schotland. Robert the Bruce claimt de troon, en komt in opstand om de onafhankelijkheid van Schotland van Engeland veilig te stellen. Verwacht een hoop veldslagen. Bloederig, zeer bloederig, met een toprol voor Chris Pine.

#10 Medal of Honor

Medal of Honor is een zeer bijzonder project. Veteranen vertellen hun oorlogsverhalen, om welke oorlog het dan ook gaat. Het mooie is dat de verhalen ook echt nagespeeld worden, met een budget waar je U tegen zegt. Het toffe aan Medal of Honor is dat de verhalen ook echt worden nagespeeld door veteranen, zelfs achter de camera.

Reageer op artikel:
Netflix: 10 onmisbare films en series die je binnenkort kunt checken
Sluiten