Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Culture 25 okt 2018

Netflix: deze 26 films en series komen in november

Netflix releases van november

Netflix wordt maandelijks volgezet met gloednieuwe films en series. Iets wat ook deze maand het aanbod gaat vergroten. De streamingdienst heeft de releases voor november bekend gemaakt en de hype is weer aanwezig. Netflix komt weer bommetje vol te staan met heerlijke nieuwe content!

In het schema van november zien we oude Disney pareltjes terugkomen. Zo zien we niet alleen Teigetjes film verschijnen, maar zien we ook een legende. Tarzan bestaat in 2019 maar liefst twintig jaar en dat wordt op 15 november gevierd met een release op Netflix!

Maar ook op het gebied van series worden we zeker niet teleurgesteld. November is zonder enige twijfel de maand van het zesde en laatste seizoen House of Cards, welke dit keer slechts acht afleveringen bevat. Deze zijn allemaal vanaf 2 november te bewonderen. Maar ook The Sinner seizoen 2, La Forêt en Warrior zullen te zien zijn.

Netflix heeft tot nu toe alleen de eerste 15 dagen van november bekend gemaakt, een tweede lijst met films en series volgen nog! Check in ieder geval de tofste releases van de eerste maand.

Benieuwd naar wat de maand nog meer te bieden heeft? Check dan dan onze lijst, die volledig gesorteerd staat op datum. Pak de agenda erbij, want deze series en film wil je zonder twijfel niet missen!

Reageer op artikel:
Netflix: deze 26 films en series komen in november
Sluiten