Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 13 sep 2018

Binnenkort op Netflix: 7 topseries en films die nog komen in september

September is bijna op de helft alweer, maar vrees niet: er komen deze maand nog genoeg topfilms en series naar Netflix. We zetten zeven dikke aanraders voor je op een rijtje.

The Good Cop seizoen 1 – 21 september

Wanneer hij niet moorden aan het oplossen is, probeert een pathologisch eerlijke detective voor zijn aan lager wal geraakte vader te zorgen. Deze comedy is gebaseerd op een razend populaire Israëlische serie.

Quincy – 21 september

Quincy Jones is een levende legende. De componist, ondernemer en producent heeft een imperium opgebouwd in de afgelopen decennia. De man achter het succes van iconen als Michael Jackson, Will Smith en Oprah Winfrey is het onderwerp van een gloednieuwe documentaire die binnenkort op Netflix gemaakt. De docu is gemaakt door zijn dochter, dus het is even afwachten of dit niet puur lofzang wordt.

Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi – 21 september

Eindelijk komt Star Wars: The Last Jedi naar Netflix! Disney mag dan misschien aan zijn eigen streamingdienst werken, maar voorlopig komen de nieuwste Star Wars films gewoon nog naar Netflix. In dit controversiële deel botsen Rey en Kylo Ren, en moet Luke Skywalker nog voor een keer in actie komen. Genieten geblazen!

The Good Place seizoen 3 – 28 september

Eindelijk komt er een nieuw seizoen van The Good Place. Deze serie werd vanuit het niks een megahit op de streamingdienst. Nadat Eleanor overleden is, wordt ze plotseling wakker in de hemel. Althans, de hemel, haar mentor noemt het ‘The Good Place’. Al snel komt ze er echter achter dat ze haar met iemand anders hebben verwisseld. Kan ze alsnog haar plekje verdienen?

Chef’s Table seizoen 5 – 28 september

Chef’s Table is nog steeds een van de beste series om te laten zien hoe goed je televisie is. Maaltijden worden in een zeer hoge definitie bereidt, vol felle kleuren en smaakvolle shots. Elke aflevering krijg je weer bij een andere gerenommeerde kok een kijkje in de keuken en dus achter de schermen.

Eat Pray Love – 30 september

Elizabeth Gilbert heeft alles wat je als moderne vrouw wil: een topcarrière, een prachtman en een schitterend huis. Toch betrapt ze zichzelf erop dat ze niet gelukkig is. Ze wordt overspoeld door paniek en verwarring. Na haar scheiding neemt ze een resolute beslissing: ze gaat een jaar lang op reis, in haar eentje. Die reis verandert haar leven, op manieren de ze zelf nooit had verwacht.

Hilda – 21 september

 

Tijd voor een cartoon met een tekenstijl die zich weet te onderscheiden van de rest. Hilda is gebaseerd op Luke Pearson’s populaire serie aan grafische novelles. Hilda, de jonge hoofdrolspeelster van deze serie, is verliefd op het bos en alle magische wezens die erin leven. Wanneer ze naar de stad moet verhuizen, hebben Hilda en haar moeder een probleem. Check vooral even de trailer, want Hilda ziet er magisch mooi uit.

 

Battlefish seizoen 1 – 21 september

De visserij is geen lief wereldje. In Battlefish wordt je meegenomen op een boot van de meest ervaren mannen en vrouwen die op waardevolle vissen jagen. Het visseizoen is geopend, en op de competitieve wateren van Oregano doen ze er alles aan om de buit binnen te halen.

Battlefish
Reageer op artikel:
Binnenkort op Netflix: 7 topseries en films die nog komen in september
Sluiten