Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 22 jan 2019

Netflix: 7 topfilms en series die je deze week kunt bingen

Netflix heeft de komende dagen weer een flink aantal topseries en films voor je klaar staan. Wij hebben de pareltjes voor je geselecteerd en op een rijtje gezet!

Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes seizoen 1 – 24 januari

De documentairemakers achter Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes zijn diep in de archieven gedoken. Na dertig jaar is de impact van de beruchte seriemoordenaar nog altijd groot, zo blijkt uit hedendaagse interviews met nabestaanden en betrokkenen. In deze intrigerende documentaireserie komt de koelbloedige moordenaar echter ook zelf aan het woord. Lees hier meer over deze serie.

Baywatch – 25 januari

Baywatch draait om meer dan schaars geklede vrouwen en overdreven gespierde mannen. Althans, dat is wat deze moderne reboot probeert. Mitch Buchannon en een voormalig Olympisch kampioen moeten het strand beschermen door een crimineel plot boven water te krijgen. Met alle gevolgen van dien. Baywatch is absoluut geen Oscar-materiaal, maar oh zo vermakelijk.

Polar – 25 januari

Nee, dit is niet John Wick, maar Netflix is er hoogstwaarschijnlijk maar al te blij mee dat je die link legt. Polar, gebaseerd op een grafische novelle, brengt namelijk ook een hoop keiharde actie met zich mee. Als je de trailer bekijkt, valt echter ook direct een cartoonish tintje op. Hopelijk weet Polar net zo te bekoren als John Wick, maar met Mads Mikkelsen in de hoofdrol hebben we er volledig vertrouwen in. Lees meer over deze film.

Black Earth Rising miniserie – 25 januari

Kate Ashby wist op miraculeuze wijze de genocide van Rwanda te overleven. Ze werd geadopteerd en groeide op in Londen. Al snel blijkt echter dat ze de geheimen van haar verleden niet achter zich kan laten, met alle gevolgen van dien. Ze gaat op zoek naar antwoorden, zelfs als ze daarvoor oorlogsmisdadigers op moet sporen. Een indrukwekkende BBC-miniserie! Lees hier meer over deze serie.

Kingdom seizoen 1 – 25 januari

Zuid-Koreanen weten als geen ander hoe ze gruwelijke thrillers in elkaar moeten zetten. I Saw The Devil, Chaser, Oldboy: stuk voor stuk topfilms met een horror-tintje. Met Kingdom bewijst Netflix dat het ook in serie-formaat kan. Samoerai, zombies en politieke intrige: deze peperdure serie wordt spectaculair. Lees meer over deze serie.

Club of Crows seizoen 4 – 25 januari

Ben je een groot voetbalfan? Dan moet je absoluut Club of Crows een kans geven. Deze Spaanstalige Netflix Original gaat over een broer en zus die een voetbalclub erven. Wanneer ze ermee aan de slag willen gaan, ontdekken ze dat de club er niet al te best voor staat. Bovendien hebben ze allebei hele andere ideeën over de toekomst..

Robinson Crusoe – 28 januari

We sluiten af met een animatiefilm voor het hele gezin: Robinsion Crusoe. Het beroemde verhaal wordt in een aangenaam en uniek animatiestijltje tot leven gebracht. De zeiler strandt op een tropisch eiland, waar een praatgrage papegaai en andere dieren hem helpen te overleven.

Reageer op artikel:
Netflix: 7 topfilms en series die je deze week kunt bingen
Sluiten