Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 15 okt 2018

Netflix: 8 topseries en films die nog komen in oktober

Netflix voegt wekelijks tientallen nieuwe documentaires, films en series aan zijn aanbod toe. De tweede helft van oktober ziet er bijzonder goed uit. We zetten 8 aankomende pareltjes voor je op een rijtje.

Brave – 15 oktober

Brave is echt een ondergewaardeerd pareltje van Disney. Alleen al qua cinematografie en innovatie op het gebied van animatietechnologie is het een onmisbaar hoogstandje. Merida is een gepassioneerde prinses, die niets liever wil dan boogschutter worden. Haar ouders hebben echter een compleet andere toekomst voor haar voor ogen, met alle gevolgen van dien.

Django Unchained – 18 oktober

Django Unchained: wat een film! Dit pareltje van Quentin Tarantino staat vanaf 18 oktober op Netflix. De film speelt zich af in de 19e eeuw, in Amerika. De slavenhandel woedt voort, met gruwelijke gevolgen voor twee geliefden.

Djano en Bromhilda worden uit elkaar gedreven, doordat ze verkocht worden aan twee verschillende eigenaren. Wanneer Django op pad gaat als een premiejager, doet hij er samen met een markante metgezel alles aan om Bromhilda te vinden.

Daredevil seizoen 3 – 19 oktober

Daredevil is nog steeds het toppunt van Marvel’s samenwerking met Netflix. De blinde advocaat staat opnieuw tegenover zijn grootste vijand, de onverbeterlijke Wilson Fisk. Beide mannen zijn in de spreekwoordelijke goot beland, bebloed en kapotgeslagen. Hoe ver gaat Murdock om zijn geliefde stad te beschermen?

Derren Brown: Sacrifice – 19 oktober

Heb je The Push al gezien op Netflix? Daarin probeert de illusionist Derren Brown het voor elkaar te krijgen om een compleet willekeurig persoon een moord te laten plegen. De makers zweren dat er geen trucage inzit, maar sceptici denken daar anders over.

Hoe dan ook is het zeer vermakelijke televisie, en daar krijg je nog in oktober meer van in de vorm van Derren Brown: Sacrifice. Daarin probeert hij het voor elkaar te krijgen dat een willekeurig persoon zijn leven opoffert. Brrr..

Derren Brown

The Night Comes for Us – 19 oktober

Een elitaire huurmoordenaar besluit om het leven van een meisje te sparen tijdens zijn bloedbad. Een goede beslissing, met desastreuze gevolgen. De triade-huurmoordenaar wordt zelf het doelwit van zeer moorddadige gangsters. Een lekkere actiethriller voor tussendoor? Wij hebben er trek in.

Making a Murderer Deel 2 – 19 oktober

Het was al een tijdje bekend dat er een vervolg zou komen op Making a Murderer. Nieuw materiaal zorgt ervoor dat de zaak allesbehalve een gesloten boek is.

Steve Avery belandde ten onrechte 18 jaar in de bak door een fout van de politie. Een nieuwe moord bezorgt hem opnieuw problemen. Neemt de politie wraak, of is Avery echt te ver gegaan?

Netflix Making a Murderer Part 2

Bodyguard (seizoen 1) – 24 oktober

De BBC blinkt uit in korte series van hoge kwaliteit. Geen verhalen die eindeloos worden opgerekt, maar een goed plot en hoge productiekwaliteit. In Bodyguard moet een ex-soldaat een politica beschermen met hele andere opvattingen dan hij heeft.

Wat doe je als je werk en je persoonlijke overtuigingen lijnrecht tegenover elkaar staan? De reviews voor deze miniserie zijn ontzettend positief, en de eerste afleveringen zeer sterk. Op 24 oktober kun je ze allemaal checken!

Gun City – 31 oktober

Netflix timmert hard aan de weg met zijn eigen series, maar de streamingdienst scoort ook steeds vaker met films. Gun City belooft een pareltje te gaan worden.

Het gaat om een crime drama dat zich afspeelt in het Barcelona van de jaren twintig. Je volgt als kijker een dubbelagent die de lokale mafia moet infiltreren, om zo de bron te vinden die wapens aan anarchisten verkoopt.

🙈Netflix & Chills: 10 (horror) series die je tijdens Halloween moet checken!

Reageer op artikel:
Netflix: 8 topseries en films die nog komen in oktober
Sluiten