Deze 8 nieuwe Netflix films en series zijn het kijken waard!

Intro

Keiharde films en series? Netflix staat er bomvol mee! We weten inmiddels dat er veel content verdwijnt, maar dit wordt wekelijks goed gemaakt. Zo komt er dusdanig veel content bij in een week, dat we niet meer weten wat we nu precies moeten kijken. Hierdoor komt de eeuwenoude vraag, of in ieder geval sinds 2013, naar boven: wat moeten we kijken? 

Uiteraard zijn we de rotste niet bij WANT en willen we je dolgraag helpen. Afgelopen week is er weer heel veel content verschenen op Netflix en daar zitten flink wat pareltjes tussen. Om je te voorzien van de juiste keuze, hebben we acht films en series op een rij gezet die je zeker weten moet checken. Enige wat jij nog hoeft te doen is met je achterwerk op de bank ploffen, drinken in te schenken en een bak popcorn fixen. Ga zitten, doe het licht zacht en geniet van deze heerlijke films en series. Want deze moet je zonder enige twijfel zien!

Deze selectie is overigens helemaal opgebouwd vanuit onze eigen mening. Het zou dus heel goed kunnen zijn dat er niets voor je tussen zit. Is dat het geval? Don’t worry! Via deze link kom je bij onze gigantische verzameling aan Netflix content terecht. Wij durven je te verzekeren dat daar, zonder enige twijfel, iets voor jou tussen zit.

House of Cards behoort, samen met Orange is the New Black, tot de Netflix Originals die het platform toch wel op de kaart hebben weten te zetten. Waar de tweede in 2019 haar einde tegemoet zit, is het laatste seizoen van House of Cards alvast begonnen. En dat is er eentje.

Het vorige seizoen zagen we Frank Underwood aftreden als president van Amerika. Dat had natuurlijk alles te maken met de #MeToo discussie rondom acteur Kevin Spacey. Om het land niet zonder leiding te laten neemt Claire Underwood de zware taak over. Als eerste vrouwelijke president besluit ze de jacht in te zetten op een ongrijpbare terrorist, die een bedreiding vormt voor het hele land. Met meer vijanden dan vrienden, moet de dame het probleemloos overnemen van Frank en dat doet ze bikkelhard. Met meer vijanden dan vrienden, komt Claire erachter dat het een bijzonder lastige taak gaat worden.

Het zesde seizoen van House of Cards staat sinds 2 november op Netflix

Reageer op artikel:
Deze 8 nieuwe Netflix films en series zijn het kijken waard!
Sluiten