Mark Hofman
Mark Hofman Culture 5 nov 2018

Deze 8 nieuwe Netflix films en series zijn het kijken waard!

Inleiding

Keiharde films en series? Netflix staat er bomvol mee! We weten inmiddels dat er veel content verdwijnt, maar dit wordt wekelijks goed gemaakt. Zo komt er dusdanig veel content bij in een week, dat we niet meer weten wat we nu precies moeten kijken. Hierdoor komt de eeuwenoude vraag, of in ieder geval sinds 2013, naar boven: wat moeten we kijken? 

Uiteraard zijn we de rotste niet bij WANT en willen we je dolgraag helpen. Afgelopen week is er weer heel veel content verschenen op Netflix en daar zitten flink wat pareltjes tussen. Om je te voorzien van de juiste keuze, hebben we acht films en series op een rij gezet die je zeker weten moet checken. Enige wat jij nog hoeft te doen is met je achterwerk op de bank ploffen, drinken in te schenken en een bak popcorn fixen. Ga zitten, doe het licht zacht en geniet van deze heerlijke films en series. Want deze moet je zonder enige twijfel zien!

Deze selectie is overigens helemaal opgebouwd vanuit onze eigen mening. Het zou dus heel goed kunnen zijn dat er niets voor je tussen zit. Is dat het geval? Don’t worry! Via deze link kom je bij onze gigantische verzameling aan Netflix content terecht. Wij durven je te verzekeren dat daar, zonder enige twijfel, iets voor jou tussen zit.

Reageer op artikel:
Deze 8 nieuwe Netflix films en series zijn het kijken waard!
Sluiten