Netflix komt dit najaar met deze 8 noemenswaardige films

Waar we gisteren al een lijstje publiceerden met 5 aankomende Halloween films blijkt dat Netflix ook nog een aantal interessante films buiten het horrorgenre gepland heeft staan. Ondanks dat we sommigen hiervan al besproken hebben, blijken er ook enkele titels tussen te zitten die nieuw voor ons zijn. Vandaar dat we ze even op een rijtje hebben gezet.

The Laundromat | 18 oktober

De eerste film waarvan we binnenkort kunnen gaan genieten is The Laundromat. Hierin zien we een stelletje fraudeurs dat door middel van het witwassen van geld alsmaar rijker en rijker wordt. Totdat iemand besluit om tegen deze sluwe praktijken in te gaan…

De film is gebaseerd op het Panama Papers-schandaal en bevat namen als Gary Oldman, Meryl Streep en Antonio Banderas.

Dolemite is my Name | 25 oktober

Het is een lange tijd stil geweest rondom Eddie Murphy, maar binnenkort is de goedlachse acteur in een Netflix Original te zien. Het gaat hier om een film gebaseerd op Rudy Ray Moore, een zanger en acteur die in de jaren 70 bekend werd met de blaxploitation film Dolemite. Ook zal Wesley Snipes een rol hebben. Hem kennen we vanwege zijn vertolking van het Marvel-personage Blade.

The King | 1 november

In de tijd van Henry IV en zijn opvolger Henry V maakte het niet uit hoe oud je was, als het jouw tijd was om koning te worden, dan moest je de troon bestijgen. Vandaar dat ook de piepjonge prins Hal eraan moet geloven. Hoe hem dat afgaat kun je vanaf 1 november zien in The King.

Earthquake Bird | 15 november

In het zich in Tokio afspelende Earthquake Bird zien we een jonge migrant die ervan verdacht wordt verantwoordelijk te zijn voor de moord op haar vriendin Lily. Dit omdat de twee onderdeel uit maken van een liefdesdriehoek van de lokale fotograaf Teiji.

Klaus (Netflix kerstfilm) | 15 november

Ook dit jaar gaan er weer een hoop kerstfilms op Netflix verschijnen. Een daarvan is Klaus, waarin we een jonge postbode naar de Noordpool gestuurd zien worden. Hier ontmoet hij een teruggetrokken speelgoedmaker. De stemmen voor deze film zullen worden ingesproken door Rashida Jones, J.K. Simmons en Joan Cusack.

The Irishman | 27 november

We hebben het al een paar keer over The Irishman gehad, maar de film is eigenlijk te interessant om niet nog eens te noemen. Dit omdat de film geregisseerd is door de legendarische Martin Scorsese en rollen heeft voor onder andere Al Pacino en Robert De Niro, twee van de grootste acteurs aller tijden.

Lees hier een spraakmakend artikel over de casting van deze Netflix film.

Marriage Story (Netflix drama) | 6 december

Het tragikomische Marriage Story vertelt het verhaal van een theatermaker en een actrice die voorheen gelukkig getrouwd waren. Al wist een scheiding ervoor te zorgen dat het drama zich van het toneel naar de rechtbank heeft verplaatst. Wat volgt is een heftige strijd om het zeggenschap over de kinderen.

The Two Popes | 20 december

Een paus is een titel waar er normaliter slechts één van is. Toch deed er zich in 2013 een situatie voor waardoor er maar liefst twee mannen waren met die status. Deze bijzondere gebeurtenis is natuurlijk een Netflix film waard en die gaat er ook komen. Met hoofdrollen voor niemand minder dan Jonathan Pryce en Anthony Hopkins.

Reageer op artikel:
Netflix komt dit najaar met deze 8 noemenswaardige films
Sluiten