Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 21 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

Netflix gaat los in maart 2020: Spider-man, The Matrix en meer

Netflix blijft zoals altijd investeren in nieuwe (en oude) films. Zo staan er een maart enkele interessante titels op de planning, die we jullie niet wilde onthouden. Hieronder vind je daarover ook een overzichtje:

Spider-Man: Far From Home | 1 maart

Naast animatieklassiekers zijn ook zo’n beetje alle films binnen het Marvel Cinematic Universe via Disney+ te bekijken. De enige uitzondering hierop zijn de Spider-Man films met Tom Holland, aangezien de rechten hiervan bij Sony liggen. Vandaar dat Netflix de eer krijgt om het vorige jaar verschenen Spider-Man: Far From Home als eerste te mogen aanbieden.

Dirty Harry (Netflix klassieker) | 1 maart

Dit lijstje mag dan meerdere titels bevatten die als klassieker gezien kunnen worden, maar de meest legendarische zal ongetwijfeld Dirty Harry zijn. In deze film zien we Clinton Eastwood als een keiharde agent die achter een mysterieuze moordenaar aangaat.

The Matrix Reloaded en Revolutions | 1 maart

Zoals je waarschijnlijk hebt meegekregen staat er een vierde Matrix-film op de planning. Vandaar dat het geen kwaad om de eerste drie nog eens terug te kijken. Netflix gaat je hierbij helpen, want op 1 maart worden zowel The Matrix Reloaded als Revolutions aan de collectie toegevoegd. Heel positief natuurlijk, al hadden we stiekem ook graag het eerste deel erbij gehad.

Mission: Impossible – Fallout | 5 maart

Ondanks dat het alweer het zesde deel in de reeks is waren destijds erg veel mensen over Mission: Impossible – Fallout te spreken. Met name omdat de film weer een hoop spectaculaire stunts bevat. Daarnaast is de bijrol van Henry Cavill ook zeker de moeite waard.

Spenser Confidential (Netflix original) | 6 maart

Naast oude klassiekers en recente blockbusters komt er een maart ook een Netflix original naar de dienst. Het gaat hier om Spenser Confidential, een actiefilm met onder andere Mark Wahlberg en Winston Duke. De trailer belooft alvast veel goeds:

Django Unchained | 31 maart

Tarantino heeft veel films uitgebracht, maar ze zijn vrijwel allemaal briljant. Toch zijn ze soms wat aan de langdradige kant, wat niet iedere kijker zal waarderen. Django Unchained is echter een titel die op dat gebied wel meevalt. Ondanks dat het geen korte film is, wordt het de kijker wel snel duidelijk waar het verhaal om draait: Een voormalig slaaf die met zijn bevrijder opzoek gaat naar zijn vrouw, die nog gevangen zit.

Ook deze films zullen op volgende maand Netflix verschijnen:

  • Saving Private Ryan
  • Dumb and Dumber
  • Scooby-Doo! And the Gourmet Ghost
  • Lego DC Comics Super Heroes: Aquaman: Rage of Atlantis
  • Angel Has Fallen

Wil je weten wat er deze maand nog gaat verschijnen? Dan raden we je aan om dit overzicht te checken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Netflix gaat los in maart 2020: Spider-man, The Matrix en meer
Sluiten