Zo reageerde het internet op de prijsverhoging van Netflix

Netflix heeft de prijzen van het populairste abonnement verhoogd. De streamingsdienst gaat de extra opbrengst gebruiken voor het ontwikkelen van nieuwe shows. Dit komt dus ten goede van de consument, al ziet niet iedere consument heil in de verhoging van, let op, 1 euro.

Netflix, wat doe je nou?

Vanaf aankomende maand gaan Netflix-gebruikers een euro meer voor hun abonnement betalen. Het enige abonnement dat dezelfde prijs behoudt is het basic-abonnement. Zowel bestaande klanten als nieuwe abonnees zullen voor het Standaard-abonnement in plaats van 9,99 euro, nu 10,99 euro gaan betalen.

Netflix

Ondanks dat de streamingsdienst de afgelopen maanden abonnees heeft verloren, hebben ze wel veel geld gestopt in nieuwe eigen projecten. Zo komt binnenkort het tweede seizoen van Stranger Things beschikbaar: een echte Netflix original.

De prijsstijging wordt niet alleen in Nederland, maar bijvoorbeeld ook in de VS doorgevoerd. In de VS is de prijsstijging een dollar en tsja, daar vindt men nogal wat van. Twitter gaat los!

Allereerst deze: scherp, erg scherp..

Relativeren kun je leren

Oei dit is een lastige, koffie of Netflix?

De ongewenste effecten van een verhoogde abonnementsprijs

Wie zich bijzonder voelt wordt direct afgestraft

Deze man was vroeger vast lid van de debatclub op de middelbareschool

Oké, guilty..

Het is zijn schuld én die van de Illuminati natuurlijk

Precies dat dus

Wil je nou niet die extra euro voor je abonnement betalen (wij oordelen niet hoor)? Kijk dan nog snel je laatste favoriete series af. Betaal je die euro wel? Dan hebben we hier de leukste nieuwe films en series van de maand oktober voor je. Enjoy!

Reageer op artikel:
Zo reageerde het internet op de prijsverhoging van Netflix
Sluiten