Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 9 jan 2019

Man betrapt op bizarre wijze vreemdeling die op Netflix-account meeliftte

We klagen over elke euro die Netflix duurder wordt, maar eigenlijk is de streamingdienst verbazingwekkend goedkoop. Denk aan alle series, films en documentaires die je tot je beschikking hebt… Toch is lang niet iedereen bereid er geld voor te betalen.

Bizar Netflix verhaal

Oftewel, lekker meeliften op het account van anderen. Je ouders, je vrienden of misschien zelfs de ex van je vriendin. De man uit dit verhaal deed dat laatste, maar ging helaas net iets te ver toen het abonnement verliep.

De man, die we voor het gemak even Mark noemen, kreeg een vervelende verrassing op zijn dak. Het bleek dat zijn ex ooit het wachtwoord van hun gedeelde Netflix-account gedeeld had met een vriend. Lang geleden dus.

Mark had daar geen flauw benul van. Tot hij ontdekte dat die vreemdeling al jaren gratis meegenoot van het abonnement waar Mark braaf elke maand voor betaalde. Mark kwam er niet achter doordat hij eens kritisch naar alle gebruikers keek, zoals je hier kunt doen.

Nee, sterker nog, die vreemdeling kwam er zelf mee. De stiekeme meegenieter stuurde Mark opeens een berichtje met daarin een brutale vraag: of Mark snel zijn Netflix-rekening wilde betalen, want de vreemdeling kon zijn favoriete serie niet verder kijken.

🔥Klik hier: Zo kun je zien wie er stiekem meelift op jouw account!

Een bizarre situatie, met een even vreemd als hilarisch gesprek als resultaat. We zullen het niet voor je herkauwen, want je kunt het WhatsApp-gesprek hier in zijn volle glorie lezen:

Netflix abonnement meeliften
Reageer op artikel:
Man betrapt op bizarre wijze vreemdeling die op Netflix-account meeliftte
Sluiten