Noah Korevaar
Noah Korevaar Tech 27 sep 2018
Leestijd: 3 minuten

8 toffe films die binnenkort naar jouw Netflix komen

De komende weken stroomt Netflix vol met nieuwe films! Zowel degelijke bioscooptoppers als intrigerende Netflix Originals komen voorbij. We zetten acht aanbevelingen op een rijtje!

⚠︎Helaas gaan er ook zeventig films verdwijnen binnenkort, hier kun je ze vinden⚠︎

Hunt for the Wilderpeople – 1 oktober

Vond je Thor: Ragnarok ook zo tof? Dat heeft de film vooral te danken aan de regisseur, Taika Waititi. Zijn kleurrijke regiestijl en humor tilde de superheldenfilm naar een hoger niveau. Check dan ook Hunt for the Wilderpeople, een van zijn meest recente projecten.

Een opstandige jongen en zijn pleegoom vluchten de wildernis van Nieuw-Zeeland in. Een nationale klopjacht wordt opgezet om ze op te sporen. Verwacht een heerlijke dosis humor en een glansrol voor een oude bekende uit Deadpool 2.

Spooks: The Greater Good – 1 oktober

Kit Harington kan meer dan alleen Game of Thrones. Hij speelt de hoofdrol in Spooks: The Greater Good, een film waarin een charismatische terrorist weet te ontsnappen uit de gevangenis van MI5. Terwijl de veiligheidsdienst aan de schandpaal wordt genageld, is er maar een persoon die het mysterie op kan lossen. Kan hij Londen behoeden voor een terroristische aanslag?

Operation Finale – 3 oktober

Oscar Isaac is de laatste jaren aan het knallen in topfilm na topfilm. Hopelijk kunnen we Operation Finale binnenkort aan dat rijtje toevoegen. Deze film vertelt het waargebeurde verhaal over de jacht op Adolf Eichmann. Hij was in de Tweede Wereldoorlog verantwoordelijk voor de deportatie van miljoenen joden. De oorlogscrimineel is ondergedoken, maar een Mossad-agent genaamd Peter Malin heeft de mogelijke oplossing.

 

Passengers – 3 oktober

Oké, Passengers was dan misschien niet de Science-fiction-topper waar we allemaal op hoopten. Toch is deze film zeker de moeite waard, al was het alleen om de schitterende cinematografie. Twee passagiers zijn op reis naar een verre kolonie in de ruimte, maar worden 90 jaar te vroeg ontwaakt uit hun hyperslaap. De andere 4998 mensen op het schip slapen door. Wat doe je als je al die jaren op elkaar aangewezen bent, en de toekomst van alle bemanningsleden in gevaar is?

Malevolent – 5 oktober

Jackson en Angela runnen als broer en zus een merkwaardig bedrijfje. Als ghostbusters lichten ze nabestaanden op. Ze doen met neppe apparatuur en een hoop acteerwerk alsof ze geesten kunnen verjagen. Alles gaat echter mis wanneer ze een oud internaat moeten onderzoeken, waar ze voor de verandering wel geplaagd worden door bovennatuurlijke veranderingen.

Malevolent NetflixPrivate Life – 5 oktober

Een gelukkig stel komt tot een verschrikkelijke ontdekking: ze zijn onvruchtbaar. Samen belanden ze in een de afstompende wereld van kunstmatige inseminatie en adoptie. Ze vechten voor hun huwelijk, terwijl de enige oplossing de inseminatie van een derde lijkt te worden.

22 July – 10 oktober

Het is alweer zeven jaar geleden dat Andres Behring Breivik een terroristische aanslag pleegde op het Noorse eiland Utøya, waar op dat moment een zomerkamp voor tieners plaatsvond. 69 mensen kwamen daarbij om het leven. 22 July vertelt niet alleen dat verhaal, maar ook vooral het verhaal van de nasleep. Vanuit het oogpunt van de overlevenden neemt Netflix je mee door de fases die na zo’n wereldschokkende gebeurtenis volgen. Is er herstel en verzoening mogelijk?

Apostle – 12 oktober

Een vastberaden man reist af naar een afgelegen eiland, om daar zijn zus uit de handen van een sekte te redden. Een cult dus. De charismatische leider houdt er echter de meest lugubere methodes en rituelen op na, en eist losgeld voor elk lid dat het eiland wil verlaten. Een potentiële topfilm van de maker van The Raid!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
8 toffe films die binnenkort naar jouw Netflix komen
Sluiten