Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 15 jul 2019

Nu op Netflix: gloednieuwe actiethriller met Marvel sterren

Netflix voegt regelmatig nieuwe titels toe en wij doen ons best om jullie daarvan zoveel mogelijk op de hoogte te houden. De meest recente film die aan de streamingdienst is toegevoegd betreft Point Blank, een actiethriller welke gebaseerd is op een Franse film. Ook zullen de hoofdpersonages je waarschijnlijk bekend voorkomen.

Nu op Netflix: Point Blank

De meeste remakes welke tegenwoordig verschijnen zijn gebaseerd op hele bekende titels. Denk maar aan de aankomende nieuwe versie van The Lion King. Toch zijn er ook minder bekende titels die opnieuw gemaakt worden, zoals bijvoorbeeld de Franse actiethriller Point Blank.

Deze in 2010 verschenen film gaat over een verpleger wiens hoogzwangere vrouw ontvoerd wordt. De enige manier om haar nog terug te zien is als hij een streng bewaakte crimineel uit het ziekenhuis waar hij werkt laat ontsnappen. Gezien de persoon in kwestie nogal wat vijanden heeft blijkt dat nog niet zo makkelijk te zijn.

Ook in de zojuist op Netflix verschenen remake staat dit verhaal centraal, maar dan met wat meer spektakel…en twee bekende gezichten.

Marvel sterren

De hoofdrollen zijn er voor Anthony Mackie en Frank Grillo die beide bekend staan vanwege optredens in Marvel films. Mackie kennen we omdat hij Falcon speelde in de vervolgen op Captain America (en natuurlijk enkele Avengers films). Daarnaast gaat hij de hoofdrol vertolken in het nieuwe seizoen van sciencefiction serie Altered Carbon.

Ook Frank Grillo was in twee Captain America films te zien. Hij speelde de slechterik Brock Rumlow. Al is van hem de kans klein dat we hem nog in het Marvel Cinematic Universe zullen gaan terugzien. Anthony Mackie zal daarentegen ongetwijfeld weer in een nieuwe film gaan opduiken.

Point Blank is nu via Netflix te bekijken. Meer Netflix tips en een handig overzicht van wat er deze maand van de dienst zal verdwijnen is hier te lezen.

Reageer op artikel:
Nu op Netflix: gloednieuwe actiethriller met Marvel sterren
Sluiten