Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 25 jul 2019

Netflix is Adam Sandler nog niet zat: nieuw project aangekondigd

Netflix heeft de afgelopen jaren meerdere films in samenwerking met acteur en komiek Adam Sandler gemaakt. Denk hierbij aan titels als The Meyerowitz Stories, Ridiculous 6, The Week Of en het recente Murder Mystery. Gezien de grote populariteit van deze films is er nu nog een film met Sandler aangekondigd. Het gaat blijkbaar om een komedie die zich afspeelt met Halloween.

Netflix kondigt Halloween film met Adam Sandler aan

Adam Sandler is een beetje als de Toppers. Vrijwel iedereen in je omgeving vind het niks, maar om een of andere reden trekt het toch steeds volle zalen. Of in het geval van Adam Sandler een recordaantal kijkers op Netflix.

Netflix Adam Sandler

Vandaar dat een extra Netflix film met de eigenzinnige grappenmaker niet kan uitblijven. Onlangs is er dan ook een nieuw project met aangekondigd dat een komedie gaat worden die zich rondom Halloween afspeelt. De kans is groot dat je nu een enorm flauwe horrorparodie voor je ziet, maar er is ook goed nieuws. Er gaan naast Sandler namelijk ook hoop andere bekende acteurs en comedians aan het project mee doen.

Zo zijn onder andere Kevin James, Steve Buscemi, Julie Bowen, Michael Chiklis, Maya Rudolph, Kenan Thompson, Paris Berelc, China Anne McClain en Colin Quinn aangekondigd. Ook blijkt dat Ray Liotta, bekend van de klassieke gangsterfilm Goodfellas, in de komedie te zien zal gaan zijn.

De Netflix film gaat blijkbaar draaien om Hubie Dubois, een excentriekeling die koste wat het kost de bijzondere Halloween-traditie in zijn woonplaats wil blijven uitvoeren. Met als gevolg dat de andere inwoners graag de spot met hem drijven. Totdat er iets gebeurt waardoor Hubie misschien wel de enige is die Halloween nog kan redden.

Meer original films

Een tijdje geleden ging het gerucht dat Netflix zou gaan bezuinigen op het gebied van originele content, maar dit is alweer het zoveelste bericht dat dit tegenspreekt. Onlangs kondigde de streamingdienst ook al een actiefilm met Deadpool-acteur Ryan Reynolds, Gal Gadot (Wonder Woman) en Dwayne ‘The Rock’ Johnson aan.

Een uitgebreid overzicht met Netflix nieuwtjes kun je hier lezen.

Reageer op artikel:
Netflix is Adam Sandler nog niet zat: nieuw project aangekondigd
Sluiten