Netflix promoot de serie Altered Carbon op bijzondere wijze tijdens de CES 2018

Op 2 februari 2018 komt de nieuwe serie Altered Carbon op Netflix en dat moet wederom een mooi stuk spektakel worden. En om aan alle nerds te laten weten dat de serie eraan komt wordt Altered Carbon op bijzonde wijze tijdens de CES 2018 gepromoot.

Netflix Orignal Altered Carbon

In het kort: Altered Carbon neemt je mee naar de toekomst; over hoe onze wereld er over 300 jaar uit ziet. Als je over genoeg geld beschikt dan kun je een nieuw leven kopen. Al jouw gedachten en bestaansrecht wordt naar een ander lichaam overgezet. Hoe vaak je maar wil. Dit zorgt er voor dat er een compleet nieuwe maatschappij wordt gevormd. De slogan is dan ook: ‘Leef voor altijd, in het lichaam dat jij verdient.’ Bekijk de trailer maar eens:

Heeft de trailer je getriggerd om de serie te bekijken? Snappen wij! Het fictieve bedrijf wat voor de ‘body transfers’ zorgt heet Psychasec en maakt haar debut tijdens de CES 2018. Tussen al het gadgetgeweld vind je een booth waar de ‘nieuwe technologie’ wordt gepromoot.

netflix

In de booth zijn schermen te zien met informatie over alle voordelen die een nieuw lichaam met zich meebrengt. Vooral als het om een sexy, sterker en slimmer model gaat. In de booth vind je dan ook een vrouwelijk en mannelijk model in een buis die jou een nieuw leven kunnen schenken.

Altered Carbon

Bij deze modellen en schermen blijft het echter niet. Je wordt in de booth ook met een in vacuüm verzegeld mens geconfronteerd. Wie deze persoon in een ‘tas’ is, blijft vaag, maar het lijkt erop dat dit met je gebeurt als je voor een nieuw leven via Psychasec kiest. Op de booth lopen ook ‘normale’ mensen rond die mailadressen verzamelen om je over Altered Carbon op de hoogte te houden. Het doel van de promotie is natuurlijk platte merkactivatie.

The Verge

Reageer op artikel:
Netflix promoot de serie Altered Carbon op bijzondere wijze tijdens de CES 2018
Sluiten