Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 5 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

Netflix deelt Altered Carbon seizoen 2 teaser met de nieuwe Captain America

Op 27 februari is het eindelijk tijd voor het tweede seizoen van Altered Carbon. Het eerste seizoen groeide misschien niet uit tot de hitserie waar Netflix op hoopte, maar dat neemt niet weg dat het een verslavend stukje science-fiction is.

Altered Carbon seizoen 2

Dat smaakt dus naar meer, en dat gaan we later deze maand ook krijgen. Altered Carbon speelt zich 300 jaar verder af, in de toekomst. De maatschappij is getransformeerd door nieuwe technologie: bewustzijn kan worden gedigitaliseerd; menselijke lichamen zijn uitwisselbaar; de dood is niet langer permanent. Veranderingen met grote gevolgen.

Het nieuwe seizoen vertelt een compleet nieuw verhaal, met tevens een nieuwe hoofdrolspeler. We volgen nog steeds hetzelfde personage, Takeshi Kovacs, maar met een nieuw lichaam. Dan hebben we het over Anthony Mackie, de nieuwe Captain America die we onlangs nog in actie zagen in Avengers: Endgame.

Een nieuw lichaam betekent echter niet dat je zomaar je verleden achter je kunt laten. Volgens de makers van Altered Carbon zal het tweede seizoen die worsteling verder verkennen: als we eeuwig kunnen leven, wat zegt dat over ons verleden en hoe we daarmee omgaan?

Bron:

Netflix deelt teaser

De cast van Altered Carbon seizoen 2 bestaat verder uit Simone Missick (Luke Cage), Dina Shihabi (Jack Ryan), Torben Liebrecht (Operation Finale), James Saito (Teenage Mutant Ninja Turtles), Renee Elise Goldberry (Altered Carbon), Will Yun Lee (Altered Carbon), en Chris Conner (Altered Carbon).

Naast de bevestigde releasedatum heeft Netflix ook de allereerste officieel teaser trailer voor je klaar staan. Verwacht niet teveel onthullingen of spoilers, want de focus ligt compleet op het introduceren van Anthony Mackie als Takeshi Kovacs.

Laat maar komen Netflix! In de tussentijd is de streamingdienst ook druk bezig met een animatieserie die zich in de wereld van Altered Carbon afspeelt.

Check ook: Netflix gaat terug naar de roots van Resident Evil met horror serie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Netflix deelt Altered Carbon seizoen 2 teaser met de nieuwe Captain America
Sluiten