Van Netflix tot Amazon Prime: deze trailers zijn deze week je tijd waard!

Naast dat er weer een hoop nieuwe films en series op Netflix zijn gezet is er vorige week ook een berg aan nieuwe trailers verschenen. Niet alleen voor aankomende films, maar ook series.

Gezien het lastig wordt om letterlijk alles in één artikel te verwerken hebben we hieronder een overzicht van de meeste interessante video’s voor jullie samengesteld.

De meeste veelbelovende trailers (Netflix, Amazon Prime)

Waar de onderstaande trailers voor namelijk gericht zijn op titels die naar een streamingdienst komen, zitten er ook twee bioscoopfilms bij.

Star Wars: Episode IX: The Rise of Skywalker

Fans hebben dit keer lang moeten wachten, maar de afsluitende Star Wars film zal over een kleine twee maanden eindelijk in de bioscoop verschijnen. Ondanks dat we deze trailer al eerder gedeeld hebben is hij te mooi om niet aan dit lijstje toe te voegen.

Silicon Valley

Deze HBO serie loopt al zo’n 6 jaar, maar komt binnenkort tot een einde. Dit omdat onlangs het zesde en laatste seizoen van start is gegaan.

De serie komt helaas niet op Netflix, maar zal via HBO te zien zijn.

Bloodshot

Een agent die neergeschoten is en vervolgens door middel van moderne technologie in een super wezen verandert wordt…waar hebben we dat toch eerder gezien? Gelukkig is Bloodshot meer dan een ordinaire RoboCop rip-off, gezien de film gebaseerd is op de gelijknamige comic reeks. Daarbij wordt de hoofdrol vertolkt door Vin Diesel, wat veel goeds belooft.

The King (Netflix original)

Het mag dan niet de eerste keer zijn dat Netflix geïnvesteerd heeft in een historisch drama, maar toch is er een grote kans dat The King goed gaat uitpakken. Met name omdat de cast veel goeds belooft. Zo zien we onder andere Robert Pattinson, die over een tijdje in de huid van Batman gaat kruipen.

The Aeronauts

Eddie Redmayne mag dan wel een beetje eigenzinnig overkomen, hij zet wel altijd goede acteerprestaties neer. Vandaar dat wij wel vertrouwen hebben in The Aeronauts, dat speciaal voor Amazon Prime Video gemaakt is. Al komt de film (net zoals sommige Netflix producties) eerst nog naar de bioscoop.

Les Misérables

Naast The Aeronauts gaat Amazon binnenkort nog een film naar haar streamingdienst halen. Het gaat hier om Les Misérables, dat op het Cannes Film Festival erg goed ontvangen werd. De film is gebaseerd op de rellen die in 2005 in Parijs plaatsvonden en laat ons kennismaken met een groepje mannen dat de vrede moet bewaren.

I’m With The Band: Nasty Cherry (Netflix serie)

Naast fictie series verschijnt binnenkort ook de documentaireserie ‘I’m With the Band: Nasty Cherry’ dat gaat over de gelijknamige rockband. Gezien de kleurrijke popartiest Charli XCX (die een nummer uit het succesvolle The Fault in Our Stars heeft gezongen) aan het project meewerkt kan deze docuserie zomaar eens de moeite waard gaan zijn.

Reageer op artikel:
Van Netflix tot Amazon Prime: deze trailers zijn deze week je tijd waard!
Sluiten