Mark Hofman
Mark Hofman Films & Series 16 apr 2020

Disney+ tot Amazon Prime Video: de beste proefperiodes voor quarantaine

Nu we met z’n allen zoveel mogelijk binnen moeten blijven, zijn streamingdiensten een geschenk uit de hemel. Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video zorgen ervoor dat we ons niet kapot vervelen thuis. Maar wat als je geen beschikking hebt tot de diensten of er simpelweg niet teveel geld aan wil besteden?

Dan is het goed om gebruik te maken van verschillende proefperiodes die streamingdiensten hebben. Hierdoor is het namelijk mogelijk om voor een bepaalde tijd gratis gebruik te maken van de diensten. Tijd voor jou om te kijken of je het wat vindt, tijd voor de streamingdienst om potentiële nieuwe klanten over te halen. Maar welke zijn de beste?

Beste proefperiodes voor streamingdiensten

Gezien het feit dat jij je tijd nu toch zoveel mogelijk thuis besteed, heb je alle tijd om te kijken welke dienst het beste bij je past. En dat hoeft dus niet veel geld te kosten. Het enige wat je moet doen is een proefperiode afsluiten. Dan krijg je dus toegang tot de dienst, zonder ook maar iets te betalen.

Netflix logo
Netflix (Afbeelding: Lionel Bonaventure / AFP)

Maar bij welke dienst krijg je nu de meeste tijd om iets gratis te proberen? We zetten het voor je op een rij:

  1. Amazon Prime Video | 30 dagen gratis
  2. NL Ziet | 30 dagen
  3. NPO Plus | 30 dagen
  4. Videoland | 14 dagen
  5. Disney+ | 7 dagen gratis
  6. Apple TV+ | 7 dagen
  7. Netflix | 0 dagen

Amazon Prime Video, NL Ziet en NPO Plus het beste

Zoals je ziet kan je bij Amazon Prime Video, NL Ziet en NPO Plus het langste kijken zonder te betalen. Wat betreft NL Ziet en NPO Plus ziet je voornamelijk vast aan een Nederlands aanbod (met een aantal goede films). Bij Amazon Prime Video krijg je toegang tot een groot aanbod van internationale content.

Videoland, Netflix en Disney+ zijn inmiddels de wat bekendere namen in ons land. Ze bieden niet persé meer dan, bijvoorbeeld Amazon Prime Video, maar zijn het meest bekend. Toch kennen ze de minst lange proefperiodes. Videoland is goed voor twee weken gratis gebruik, waar je Disney+ een week kan proberen. Wil je het liefst aan de slag gaan met Netflix, dan moet je gelijk betalen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Disney+ tot Amazon Prime Video: de beste proefperiodes voor quarantaine
Sluiten