Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 2 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Netflix en Amazon Prime Video delen nieuwe trailers van aantal toptitels

Het zijn mooie tijden voor de liefhebbers van series, want er komen een aantal toppers aan op Netflix en Amazon Prime Video. Wij zetten ze op een rijtje.

Waarschijnlijk ben jij nu druk bezig met het volgen van de laatste afleveringen van het tweede seizoen van Undercover of de eerste afleveringen van The Mandalorian. Het zijn beide natuurlijk topseries, maar dat betekent niet dat de kraan opdroogt. Er komt nog veel meer aan op Netflix, Amazon Prime Video en de andere streamingdiensten. Wij tonen de nieuwste trailers.

The Crown – Netflix

We beginnen met misschien wel de grootste release in november: het nieuwe seizoen van The Crown. Dit keer zullen we Diana terugzien in het verhaal over koningin Elizabeth en de Engelse troon. Overigens is zei niet de enige. Ook Margaret Thatcher, oftewel The Iron Lady, krijgt een prominente rol in het epos. Het vierde seizoen van The Crown is vanaf 15 november te zien op Netflix. Dat wordt dus nog even twee weken doorbijten.

The Midnight Sky – Netflix

We blijven bij Netflix met The Midnight Sky. In deze film die gemaakt wordt door George Clooney, speelt hij tevens de hoofdrol. Hij is in het verhaal een wetenschapper op de Zuidpool waar hij probeert een ruimteschip tegen te houden, omdat er een apocalyptische ramp gebeurt. Het verhaal is gebaseerd op het boek Good Morning, Midnight van Lily Brooks-Dalton. Op deze film moet je wat langer wachten: op 23 december is deze voor het eerst op Netflix te zien.

Wayne – Amazon Prime Video

We sluiten ons lijstje af met Wayne. Ja, zo heet de serie van Amazon Prime Video. Het is een opvallende naam, aangezien het eerst te zien was op YouTube Red. Die besloot echter de stekker eruit te trekken na een seizoen. Dit tot groot ongenoegen van de fans. Gelukkig gaat Amazon Prime Video nu met de serie verder. Vanaf 6 november is het eerste seizoen daarvan te zien. Hopelijk gaat het verder bouwen naar een tweede. Dan weten we eindelijk hoe het verhaal verder gaat.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Netflix en Amazon Prime Video delen nieuwe trailers van aantal toptitels
Sluiten