Noah Korevaar
Noah Korevaar Tech 18 dec 2018
Leestijd: 5 minuten

Netflix and Chill: 11 nieuwe titels die je in januari 2019 niet mag missen

Netflix voegt elke maand weer nieuwe films, series en documentaires aan zijn aanbod toe. Ook 2019 wordt weer ijzersterk begonnen met januari. De streamingdienst heeft namelijk bekend gemaakt welke titels in de eerste helft van die maand beschikbaar zullen komen. We zetten de aanraders voor je op een rijtje!

Superbad – 1 januari

Superbad is zo’n film die je waarschijnlijk al tig keer hebt gezien, maar die je toch op een loze avond zo weer aan kunt zetten. Gelukkig is die drempel vanaf 1 januari een stuk lager. Vanaf dan kun je Superbad namelijk bingen op Netflix! Twee vrienden spreken af om nog voor het einde van de middelbare school samen een vriendin te scoren. Dat blijkt echter minder makkelijk dan ze hadden verwacht..

A Series of Unfortunate Events (seizoen 3) – 1 januari

De drie Baudelaire kinderen zijn opeens wees, en hun oom Graaf Olaf ziet het fortuin waar ze recht op hebben al helemaal voor zich. De gemene voogd heeft geen oog voor het welzijn van de kinderen, maar wel voor hun rijkdommen. We zijn alweer toe aan het derde en daarmee laatste seizoen van deze Netflix Original, die wat ons betreft een stuk beter uitpakt dan de films.

The Bridge (seizoen 4) – 1 januari

Ook The Bridge komt in januari tot een eind. Er wordt een misdaad geplaagd op en rond de brug die Zweden en Denemarken verbindt. Daardoor moeten de twee nationale politiemachten samen werken, maar dat blijkt lang niet altijd even makkelijk te zijn. Het vierde en laatste seizoen zorgt voor een zinderend slotstuk.

How To Get Away With Murder (seizoen 4) – 1 januari

Ook How To Get Away With Murder is toe aan een vierde seizoen. Deze serie gaat over Annalise Keating, een briljante en verleidende professor in crimineel recht. Ze geeft les voor een studie ‘Hoe kom je weg met moord’. Die lessen moet ze opeens in de praktijk brengen wanneer ze zelf betrokken raakt bij een moord.

The Mask – 1 januari

Netflix heeft per 1 januari met The Mask nog een nostalgische klassieker te pakken. Stanley Ipkiss wordt telkens maar vernederd tijdens zijn werk en daarbuiten. Hij durft niet voor zichzelf op te komen, maar een mysterieus masker biedt een oplossing. Zijn binnenste ik komt opeens naar boven, een cartooneske, romantische en bovendien wilde man. Al snel loopt alles echter in het honderd wanneer een beroepscrimineel het op hem gemunt heeft.

Lionheart – 4 januari

Als vrouw in een door mannen gedomineerde bedrijfstak is het pittig om een bedrijf te runnen. Toch gaat Adaeze precies die uitdaging aan wanneer haar vader noodgedwongen een stap terug doet. Zijn lompe en excentrieke broer moet samen met Adaeze de touwtjes in handen nemen. Al snel blijken de cijfers er minder goed uit te zien dan de twee dachten, en dragen ze allebei een compleet andere oplossing aan.

The Space Between Us – 8 januari

Iemand moet de eerste zijn. Dat geldt ook voor de kolonisatie van Mars. De eerste groep astronauten vertrekt, maar kort na de lancering blijkt dat een van hen zwanger is. Ze bevalt kort na de landing op Mars, waarbij ze sterft. Haar zoontje leeft nog wel, maar die weet niet wie zijn vader is. Zestien jaar later is hij de eerste tiener die zijn hele leven al op de planeet leeft. Daardoor heeft hij slechts 14 ontmoet. Tot hij toegang tot het internet krijgt, en verliefd wordt op een meisje uit Colorado.

Godzilla Planet Eater – 09 januari

Netflix verraste fans van Godzilla onlangs met een drietal nieuwe films van Toho. Het gaat om CGI anime, animatiefilms met 3D-animatie dus. Het derde en daarmee laatste deel uit de trilogie komt op 9 januari uit: Godzilla Planet Eater. De nieuwe versie van Godzilla, Godzilla Earth, neemt het op tegen King Ghidorah. Een gigantisch gevecht, 20.000 jaar in de toekomst. Ach, die Japanners weten er altijd een feestje van te maken!

Kong: Skull Island – 12 januari

Het is hetzelfde universum, maar dan de versie van Hollywood. Kong: Skull Island speelt zich af in de jaren 70. Een groep ontdekkingsreizigers gaan een nooit eerder ontdekt eiland verkennen, waar ze grote gevaren te wachten staat. Ze weten namelijk niet dat ze zich op het domein van Kong bevinden. King Kong dus.

Star Trek: Discovery (seizoen 2) – 18 januari

Nee, op 18 januari kun je niet in een keer het gehele tweede seizoen van Star Trek: Discovery bingen. Elke week komt er een nieuwe aflevering bij. De serie speelt zich tien jaar af voor de avonturen die je kent, met Captain Kirk en Spock. Dat maakt deze topserie er echter niet minder interessant op. Met een diverse cast en een flink budget wist het eerste seizoen de fans te bekoren, en alles wijst erop dat het de makers ook dit keer gaat lukken.

Revenger – 15 januari

Check de trailer van Revenger, en je weet meteen wat je van deze Zuid-Koreaanse actiefilm kunt verwachten. Een achtbaan aan brute gevechten. Ter door veroordeelde gevangenen worden op Soorado gescheiden van de rest van de wereld. Er bestaan geen wetten, geen gezond verstand. Het is vechten om te overleven. Een meedogenloze misdadiger is er de baas, tot een detective undercover zijn koninkrijk besluit te infiltreren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Netflix and Chill: 11 nieuwe titels die je in januari 2019 niet mag missen
Sluiten