Noah Korevaar
Noah Korevaar Tech 26 jun 2018
Leestijd: 3 minuten

Netflix and Chill: nieuwe titels die je in juli 2018 niet mag missen

Netflix schrapt geregeld films, series en documentaires uit zijn aanbod. Licenties verlopen, of worden simpelweg te prijzig. Gelukkig komen er maandelijks ook tientallen nieuwe titels naar de streamingdienst. Dit zijn de toppers van juli 2018 die je niet mag missen!

Nieuw op Netflix in juli

Schrijf je in voor de WANT nieuwsbrief?

En ontvang het tofste tech, gadgets en Netflix-nieuws in je mail!
[revue_subscribe]

Fast and Furious

In juli komen er relatief weinig grote films naar de streamingdienst. Toch valt er genoeg te zien komende maand. De complete Fast & Furious-franchise komt namelijk naar Netflix! Daarmee heb je dus in een klap een berg popcorn-plezier tot je beschikking. Spectaculaire stunts, die van deel tot deel er steeds extremer op worden. Een heerlijke guilty pleasure overload, vanaf 1 juli te bingen!

Fast and furious Netflix

Suits seizoen zes

Nederlandse fans hebben er lang op moeten wachten, maar op 13 juli komt dan eindelijk het zesde seizoen van Suits naar Netflix. Het vijfde seizoen kwam op 7 juni 2017 online. Dat seizoen eindigde met een van de meest emotionele finales tot nu toe. Mike de gevangenis in, hoe gaat dat verder? En kunnen de advocaten die overblijven een vijandige overname voorkomen? De bekentenis van Mike heeft het er nou niet bepaald makkelijker op gemaakt..

Orange is the New Black seizoen zes

Ook Orange is the New Black gaat komende maand weer verder! Het gehele vijfde seizoen besloeg een opstand die drie dagen duurde. De dames worden als gevolg naar een nieuwe, zwaarder beveiligde gevangenis verplaatst. Hoe het Piper en haar vriendinnen (en vijanden) daar afgaat, ga je op 27 juli ontdekken. Nog genoeg tijd om snel je kijk-achterstand in te halen dus!

Orange is the new black seizoen 5

How it Ends

Tijd voor een lekkere Netflix Original, een popcorn-film genaamd How it Ends. Will (Forest Whitaker) probeert weer terug te keren naar zijn huis, waar zijn zwangere vrouw Samantha op hem wacht. Althans, dat hoopt hij. Eerst zal hij duizenden mijlen moeten afleggen met zijn schoonvader, met op de achtergrond een niet geheel onbelangrijke apocalyptische ramp die plaatsvindt. Het wordt waarschijnlijk geen hoogvlieger, maar daarover kun je 13 juli conclusies trekken.

The Bleeding Edge

Ook in juli voegt Netflix weer fascinerende documentaires aan zijn aanbod toe. Bij WANT zijn we vooral gefascineerd door de impact van innovatie op onze levens. De geprezen docu The Bleeding Edge laat zien hoe dat ook gruwelijk mis kan gaan.

De door winst gedreven Amerikaanse miljardenindustrie in medische technologie stelt zijn patiënten bloot aan bizarre risico’s. Het gezondheidszorgsysteem is er het meest geavanceerd, maar juist daardoor zijn medische interventies een grote doodsoorzaak geworden. Sterker nog, de op drie na grootste. Klinische testen en eisen worden laks vermeden, ten koste van levens. Een bizar kijkje in een dodelijke keuken. Op 27 juli op Netflix!

The Bleeding Edge

Misfits

Misfits komt eindelijk weer naar Netflix! Deze Britse cultfavoriet gaat over een groepje jonge delinquenten met een taakstraf. Na een vreemde elektrische storm krijgen ze echter allemaal superkrachten die hun levens totaal veranderen. Misfits weet op een verslavende wijze comedy, actie en drama te combineren, met een heerlijk Brits tintje. Vanaf 1 juli kun je deze topserie bingen!

Sweet Virginia

In deze Netflix Original speelt Jon Bernthal (The Punisher) een moteleigenaar genaamd Sam. Hij was ooit een beroemd rodeo-ster, tot een van zijn stunts op een dag totaal verkeerd afliep. De rest van zijn leven hoopt hij rustig te slijten met het verzorgen van zijn gasten, in een klein stadje in Virginia. Tot er op een dag drie moorden worden gepleegd. Wie is de dader? Deze veelbelovende film komt op 1 juli naar de streamingdienst.

Sweet Virginia

En meer op Netflix!

Hier blijft het niet bij!. Hier kun je de complete lijst checken. Ook maart bood een aantal toffe titels op Netflix, die je waarschijnlijk nog lang niet allemaal hebt gezien. Dit zijn onze favorieten van vorige maand. Check ook onze lijstjes met de gekste AliExpress koopjes en gadgets.

?Lees ook: De term Netflix Original betekent niet wat je denkt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Netflix and Chill: nieuwe titels die je in juli 2018 niet mag missen
Sluiten